More

  RECENTE POSTS

  Als het maar Oosters klinkt, moet het plat.

  Dat ze in Verenigde Staten van Alshetmaaroostersklinktmoethetplat nou niet helemaal vooraan staan als het aankomt op algemene kennis, dat wisten we natuurlijk al. Dat een flink deel van de bevolking daar gewoon totaal gestoord is blijkt wel uit het feit dat Donald fucking Trump een serieuze kandidaat lijkt te zijn voor het volgende presidentsschap.

  Een groot deel van de VS gelooft ook in sprookjes. Dat weten we door mensen als Kim Davis en haar vrienden van de republikeinse partij. Maar de combinatie van een totaalgebrek aan algemene kennis en het voor waar aannemen van dingen die in een sprookjesboek (of -film) staan heeft nu wel een heel dramatische vorm aangenomen. In een opiniepeiling onder de republikeinse stemmers is geconstateerd dat 30% ervoor is om Agrabah plat te bombarderen. Nog geen 14% was tegen het bombarderen van het land waar het sprookje Aladdin zich afspeelt.

  Wij vragen ons natuurlijk af: wie moet er als volgende plat? Suggesties en eventuele bijbehorende fotofucks kunt u kwijt in de comments!disney-movies-2-aladdin-and-jasmin

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  JP030
  19/12/2015 - 18:10 18:10
  Bismarck
  20/12/2015 - 19:14 19:14

  Zou Ted Cruz dat bedoeld hebben met zijn “carpet bombing” ?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/12/2015 - 10:12 10:12

  Alibaba lijkt me een goede kandidaat. Volgens diverse geschriften maakte hij met zijn 40 rovers al een tijdje de boel onveilig en nu probeert hij kennelijk online de boel te bestelen. Platgooien, zo snel mogelijk!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN