More

  RECENTE POSTS

  Albert Heijn verkoopt tickets voor horror cruise Holland Norway Lines

  Twee weken terug schreven we over Holland Norway Lines, de klantenhatende veerdienst tussen Groningen Eemshaven en Kristiansand. Ze varen met de MS Romantika, althans, die vaart soms. Want het is kommer en kwel met random annuleringen en dan een weigering de klanten tegemoet te komen.

  En nu heeft de grotemensenvriend Albert Heijn zich voor het karretje van de klantenhatende veerdienst laten spannen. Want in de ticketshop van de Appie kun je nu een drie-daagse cruise boeken bij Holland Norway Lines op de MS Romantika. Tot 1 juni vertrekt die tobbe vanaf Cuxhaven, 2,5 uur kachelen vanaf Groningen, en na 1 juni vanuit Emden, wat nog steeds 1 uur en 14 minuten rijden is vanaf de Grote Markt.

  Overigens is die verhuizing naar Cuxhaven echt een pleurisgroot succes, want de eerste afvaart daar is ook al geannuleerd. Hoe dan. En als je op de side van de AH actie kijkt staat er niets over de voorwaarden, maar die zijn dus echt waardeloos voor jou als consument:

  5.1 Holland Norway Lines behoudt zich het recht voor om gepubliceerde prijzen en tijden te wijzigen.
  5.2 Voor zover nodig behoudt HNL zich het recht voor om elke overtocht te annuleren met restitutie van het betaalde tarief of om de overtocht te veranderen naar de eerstvolgende beschikbare vertrektijd, alsmede om elk schip dat op het ticket en/of online staat te vervangen door een ander.

  5.4 Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van prijs- en tijdwijzigingen als in de voorgaande leden bedoeld. Denkt u hierbij ook aan kosten van aansluitend vervoer dat door een tijdwijziging niet gehaald kan worden.

  En dan denk je, wat kan er gebeuren? Nou, Cuxhaven is niet met het OV te bereiken, dus succes als ze je ergens in de nacht van de boot schoppen. En als je in IJmuiden eruit geflikkerd wordt in plaats van in Noord-Duitsland? Zie maar! Oh, ongeloofwaardig? Hahahaha, hier. Hele dikke tip van RC Juridisch: doe het jezelf niet aan en boek GEEN tickets voor Holland Norway Lines bij Albert Heijn.

  4.3 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/04/2023 - 11:23 11:23

  Do is der Bahnhof!:
  HAPAG-Hallen (Amerika-Bahnhof) – Google Maps.
  Kan je in 1 Rutsch door naar Amerika (ist Wunderbar).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN