We snappen het: uw koffiedate met een Arzu Aslan™ liep uit op een eindeloze preek over waarom het racistisch was dat de barrista bij Starbucks witte melk gebruikte voor het maken van een slavucinno verketend waardoor u uiteindelijk huilend in een hoekje van het toilet de inmiddels koudgeworden koffie als troost zat op te drinken. Intussen was er in de koffietent een demonstratie uitgebroken tegen het seksistische onderdrukkingssymbool: het herentoilet zat tenslotte vóór het vrouwentoilet. En nu wilt u niet meer. U wilt minder. Veel minder.

Echter: ook voor u is er een partner (m/v, ook parttime) die de kleur in uw leven doet verbleken. Daarom presenteren wij met enige gepaste trots ons nieuwe datingplatform voor sneeuwwitte romantiek. Witte singles verzamelen zich en met onze speciale selectietool zit u binnen no-time in een door Jan de Bouvrie ingericht restaurant een wit wijntje te drinken begeleid door romantische powerballads. Wie weet, wellicht is straks ook uw date een ‘whiter shade of pale’. Registreer snel en gratis!

Lees ook de talloze succesverhalen van happy witte mensen die al van onze diensten gebruik maken.

1. Herkenning

Ik ben niet op zoek naar een nieuwe relatie, maar soms ben ik dat getrain in mijn huidige wel zat. Dan zoek ik naar comfort. Naar herkenning. Ik wil soms een kopje amandelmelkkoffie drinken met iemand anders. Dat kan met zo’n site. Ik denk dat dat wel goed is. ~Karlijn

 

2. Eenzaam

Juist als je wat bekend bent dan word je wel eens eenzaam. Maar kop op, denk ik dan! Je hoeft niet altijd op zoek te zijn, er zijn heus wel jongens op zoek naar zo’n leuke vent als ik. Op wittemensen.nl vinden ze dan wat ze zoeken: mij. Hahahaha. ~ Gepensioneerde Zanger

Meer dating op Retecool? Dat kan! Zo bestaat er een retro lifelog over het leed dat Tinder heet. Maar ook schreven we al eens over de mooie dubbele standaard waar we vandaag enigszins op duiden. Met het MDI dreigen kan op Twitter, onze pagina block/reporten wegens racisme kan op Facebook, maar dan wel nadat u eerst onze pagina geliked heeft.
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTHeel normaal, je kind vergeten…..
VOLGENDE HEERSPOSTStar Wars: Mega-Trailer
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Wittemensen.nl: voor als u minder minder minder kleur in uw leven wilt"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Wat zou er gebeuren als Rachel Dolezal zich daar ging registreren?