Nee = nee! Aldus de nationale pianoliggende bandenplakker Thierry Baudet.

Want het neekamp heeft met overweldigende meerderheid het raadgevend referendum gewonnen (raadgevend, we zetten het er voor de zekerheid nog maar even bij). En Nee = Nee volgens zowel Baudet als Geenstijl. Maar wat doet Mark Rutte nou? Die gaat zomaar instemmen met het vrij reizen tussen Oekraïne en Nederland! Maar wacht eens even! Daar hebben we geen nee voor gestemd! Nee = Nee! Punt! Over en sluiten! Klaar! Basta!

En daar heeft Baudet natuurlijk volkomen gelijk in. Als een vrouw ‘nee’ zegt, bedoelt ze oo… Wat zegt u? Oh, vrouwen bedoelen met ‘nee’ gewoon ‘ja’? Hij had het over een raadgevend referendum? Oh sorry, dan lazen we even verkeerd.

Want wanneer het om een vrouw gaat is Baudet opeens niet zo stellig meer dat Nee ook daadwerkelijk nee is. We hebben het hier immers over het “zwakke geslacht” en dan vindt Thierry opeens dat je een “NEE” van de vrouw in kwestie best met een stukje mannelijkheid naar demense toe mag ombuigen naar een “JA”:

De realiteit is dat vrouwen niet met respect behandeld willen worden door hun sexpartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden

En ook om Thierry Baudet moeten wij inmiddels een beetje grinniken, en daar vraagt hij natuurlijk zelf om. Meer gekkigheid met Thierry? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.

7

Reaguur dan!

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HarkRoel ZwaarDehnus NörderG®®†Reet Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
loperover
loperover

Dus ehmmmm, wat is het nu Reet? Nee = Nee of is het Nee = Ja?

Naar mijn idee is het twee keer Nee = Nee

Roel Zwaar
Roel Zwaar

ik wil een referendum over een Baudet-vrij Nederland.

Hark
Hark

comment image

Hark
Hark

comment image