Zo dan, dat waren de acht weken wel. Gisteren heeft Nederland kunnen stemmen en hebben wij met een propvolle postdag (25 artikelen online gejast) onze campagne op Retecool afgesloten.

In het totaal hebben we 204 referendumgerelateerde artikelen online gezet, dat is ongeveer 3,6 artikelen per dag. Daarnaast is de reguliere content op Retecool gewoon doorgegaan en zelfs stevig uitgebreid. We zijn de straat op gegaan met Retevisie en zijn zelfs nog even in Brussel wezen buurten.

De statistieken van jullie zo geliefde Retecool zijn overigens ook gigantisch de lucht in gegaan. Alleen afgelopen maand al hebben we ruim 1 terabyte aan verkeer verstookt en de bezoekersaantallen zijn meer dan verviervoudigd. Zaak is uiteraard om dat vast te houden en daar kunnen wij alleen zelf voor zorgen. Binnenkort, zodra de officiële uitslag van het Oekraïne Referendum bekend is, zullen we nog wat uitgebreider in gaan op de campagne en wat de uitslag volgens ons betekent. Voor nu onze felicitaties aan GeenPeil met hun klinkende overwinning. Wij gaan jullie de komende tijd uiteraard gewoon weer verblijden met reguliere Retecool content maar eerst is het tijd voor een ijskoude plop (met kaasplankje en nootjes uiteraard).

Alweer een referendumpots?! Ja, maar wel één van de laatste. Althans, voor het Oekraïne Referendum, want als we het goed begrijpen heeft Nederland de smaak te pakken en zullen er meerdere volgen. Ons complimenteren met de gevoerde campagne kan op Twitter, en mag ook op Facebook, maar dan wel nadat je onze pagina geliked hebt.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Oekraïne Referendum: Resumé"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
grotesnor

* betekent (mompelt iets met zout en slakken).

Maar gefeli met de resultaten.