More

  RECENTE POSTS

  Zondags filmpje referendum editie: De Prijs van democratie

  We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: De mensen achter GeenPeil geven geen fuck om de mensen in de Oekraïne en wil alleen maar schoppen tegen de EU. Dat laatste vind ik prima, tegen de EU mag, wat mij betreft, hard en met regelmaat geschopt worden.

  Maar dan liever tegen TTIP, dat blijkens gelekte documenten nóg ietsje ondemocratischer bedoeld is dan we al wisten. Dat er vele mensen zijn die hun leven hebben gegeven in hun streven naar een menswaardiger bestaan, kan Thierry Baudet echter geen moer schelen. Daarom vandaag in de zondagsfilmpjes ‘The Price of Democracy Euromaydan’, een docufilm over hoe de bevolking van de Oekraïne heeft gevochten voor hun droom: Democratie, het afschudden van de Russische invloed en aansluiting bij het westen.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je in Kiev in een bar staat en niet weet welke Vodka te bestellen. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN