More

  RECENTE POSTS

  Wetsovertreders blijkt oplichter

  Ja, die spelfout hoort. Want wat blijkt, na een onderzoek door de Volkskrant? De Bond van Wetsovertreders, de welbekende organisatie die het opneemt voor onze criminele, maar veroordeelde, dus feitelijk weer onschuldige medemens,  is helegaar geen bond. (Je verwacht het écht niet hè…).  De gehele bond bestaat slechts uit één persoon, te weten: Pieter Vleeming.  En deze Pieter Vleeming schijnt zich bezig te houden met duistere zaakjes die niet in de haak zijn. (Je verwacht het écht niet hè…). Benno L. plaatsgenoot van ondergetekende en pedonatarist, ging in Kerkrade wonen, heel het dorp kwam met rieken en fakkels in drommen naar de Burgemeester, maar de bond van Wetsovertreders nam het voor de bebaarde oude kinderlokker op. Kordaat startte Vleeming een onderzoek onder de 9.000 bewoners van Kerkrade en incasseerde 30.000 euro om de kosten van de enquête te dekken. Maar wat denk je nu dat er gebeurd is? (Je verwacht het écht niet hè…). Het geld is weg en echt nie-mand in Kerkrade zegt ooit te zijn gevraagd om deel te nemen aan het onderzoek. (Je verwacht het écht niet hè…). Ook zegt de curator van de inmiddels failliete bond dat het ‘zeer onwaarschijnlijk’ is dat de bond 3.500 leden heeft. (Je verwacht het écht niet hè…). Waarschijnlijk zijn het er maar 4. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat deze wetsovertreder verboden dingen doet die niet mogen. Geert, doe er wat aan! Oh wacht

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  19/04/2014 - 12:12 12:12

  Bam. We kunnen verenigingen verbieden, dus de dag nadat het grondrecht een privilege is geworden wordt er een mediahetze tegenaan gegooid om de volgende organisatie te verbieden. Totally called it.

  Maar nu komt het, he? Waarom is die Bond zo bekend? Omdat de treurnis van de huidige journalistiek blijkbaar is dat je jezelf een bond kan noemen, je gaat bemoeien met nationale discussies (en ook veelvuldig geciteerd wordt) en er pas maanden later iemand op het idee komt om te denken: “Huh? Nooit van gehoord. Ik doe eerst even een backgroundcheck. Ow, het is één gast. Niet relevant.”

  Eigenlijk gun ik die Pieter Vleeming dus gewoon die 30.000 euro. Omgekeerde domheidsbelasting.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Ome Mc
  19/04/2014 - 14:46 14:46

  “de dag nadat het grondrecht een privilege is geworden” is een beetje overdreven, we hebben in dit land wel een grondwet maar dat is meer een soort van leidraad en/of toiletpapier en altijd al geweest.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Grondwet#Toetsing_aan_de_Grondwet_door_de_rechter

  Ome Mc
  Lid
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  20/04/2014 - 09:10 09:10

  Ja, gelukkig is er nog het EHRM.

  vivagijntje1994
  19/04/2014 - 23:10 23:10

  De” bond” van wetsovertreders was recentelijk nog in het nieuws omdat zij van mening was dat de de officier van justie die besloot de juweliersvrouw uit Deurne die twee overvallers doodschoot niet te vervolgen dat wel zou moeten doen.
  Hoe krom kan je zijn, óf die mevrouw stond in haar recht, of niet wat haar tot een wetsovertreder maakte waardoor ze juist de steun van de BvW zou moeten krijgen…

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22445949/__Naar_rechter_om_Deurne__.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN