More

  RECENTE POSTS

  Want ons zijn de Nederlanders!

  Nederland Mijn Vaderland roept haar achterban maar weer eens op anderen de natte verzuipingsdood te wensen, ditmaal demonstratief en in groepsverband, op 27 september 2015 om 12u op het Malieveld in Den Haag, en wel onder de eloquente slogan ‘Vluchtingen (sic) genoeg = genoeg‘. Dat spelling niet de sterkste kant is van zij-die-wat-al-te-lang-in-het-geboortekanaal-zijn-blijven-plakken, dat beseft ook aanhanger Olga zich heus zelf wel. Al die lastige leestekens laat zij dus maar gewoon weg. Wel zo makkelijk!

  “…Ik kan helaas niet gaan omdat ik groniche ziek ben en een allenstaande moeder maar dit moet stoppen wij de Nederlanders gaan kapot Door rutte laat hem mee verhuizen ik hou net elke maand mijn hooft boven water samen met mijn zoon elk dag een gevecht elke dag denk ik weer wie helpt ons breng mij maar die voedsel pakketten die ze niet hoeven zou ik jaren van kunnen eten en ik zou ze nog uitdelen ook aan mensen die het wel hardt nodig hebben hier in Nederland maar het blijkt dat ze het in hun eigen land nog beter hadden want ze weigeren hier het eten dus weg ermee ik ben geen racist maar dit moet stoppen denk eens aan ons eigen volk denk aan de ouderen de zieken de kinderen en sinterklaas met zijn zwarte pieten rot gauw op terug waar jullie vandaan komen smeerlappen en geef ons ons leven terug…”

  Wat Sinterklaas en die zwarte pieten nu weer misdaan hebben dat zij nu óók al op moeten rotten weten we niet. Wat we wél weten is dat Olga vermoedelijk helegaar nooit geen écht leven gehad heeft, en eigenlijk ook beter nooit aan kinderen had kunnen beginnen. Een beetje ‘groniche’ ziek worden als ‘allenstaande’ moeder, weet je wel wat dat kost, Olga? En hoeveel voedselpakketten daar weer van gekocht hadden kunnen worden? En dan ook nog te besodemieterd zijn om effe op en neer te gaan naar het Malieveld. Alsof zo’n IJzeren Long geen wieltjes heeft. Die van dat hooft boven water houden is dan wel weer een spitsvondige kwinkslag, in het licht van een en ander.

  Oh ja, de organisatie heeft geld nodig voor de organisatie. 2500 eypo, maar liefst. Doneren kan hier.

  (Dit is een gastpost van horrorneefje. Voor uren vermaak is het overigens serieus de moeite waard om de overige berichten en reacties op deze pagina door te lezen, wegens gigantisch harde OLO!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ikbensiep
  Lid
  09/09/2015 - 18:40 18:40

  Als je uit-ge-OLO’d bent bij Vernederland mijn Vaderland en toch snakt naar meer, is er ook nog deze post met comments om van te smullen: https://www.facebook.com/rtvnoord/posts/1003873199645751

  Schuur
  09/09/2015 - 20:22 20:22

  Kunnen we niet die kudde onderontwikkelde ongeschoolde tokkies niet op een houtvlot de Noordzee op sturen? En nooit meer terug laten keren? Dan hebben we wat ruimte om de oorlogsvluchtelingen een plekje te geven in de maatschappij. Cursusje Nederlands en hup, deelnemen aan de economie, maak jezelf maar nuttig. De meeste vluchtelingen zijn sowieso al beter opgeleid dan die PVV-apostelen op de FB-pagina’s “Nederland Mijn Vaderland”, ” Steun de PVV” en “PVV op 1”.

  Nederland kan er alleen maar beter van worden!

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Schuur
  09/09/2015 - 21:06 21:06

  Goed idee! Ik stel voor om alle ongeschoolde tokkies op de trein te zetten naar het oosten en ze daar op te laten ruimen. Het is even vieze handen (laten) maken, maar dan ben je er ook vanaf!!!

  Hun plaats kan dan ingenomen worden door Syrische vluchtelingen. Taalcursus lijkt me niet noodzakelijk. Nederlanders kunnen best Syrisch leren en met 1 pennenstreek kunnen we hun diploma’s en kwalificaties geldig verklaren. Waar een wil is, is een weg tenslotte. Banen genoeg hier en wat verschilt Syrië nou eigenlijk van Nederland?

  Ik heb daarnaast altijd al een keer behandeld willen worden door een Syrische arts zodat ik eindelijk mijn Syrisch kan oefenen en ik ben ook keibenieuwd naar de Syrische volksdansen en de Syrische keuken! Zo zijn er oneindig veel voordelen te bedenken van al die vluchtelingen! KeiLeuk!

  riks
  09/09/2015 - 23:17 23:17

  En toch, eigen tokkies eerst!

  Deaf
  Deaf
  Gast
  10/09/2015 - 10:29 10:29

  Het probleem met die gatsen is is dat ze in hun kleine, beperkte kringetje gaan zitten circlejerken: een soort self-fulfilling prophecy maar dan andersch.

  Rapschel
  Rapschel
  10/09/2015 - 11:46 11:46

  Ik hep een Syrische kapper. Heb ik dan ook een soort van vluchteling geholpen?

  Bismarck
  10/09/2015 - 12:10 12:10

  Ik maak me toch ernstig zorgen over het onderwijs in Nederland. Het Nederlands op zulke feestboekpagina’s is vaak tenenkrommend en aan de wijze waarop mensen reageren zie je dat aardrijkskunde, geschiedenis en maatschappijleer ook onder de maat moeten zitten, terwijl je je afvraagt of ze überhaupt wiskunde gehad hebben.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/09/2015 - 14:40 14:40

  Een Groniche ziekte… ik zou bij de NAM aankloppen voor een schadevergoeding.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN