Mocht u dit jaar op een andere planeet hebben geleefd, dan bent u waarschijnlijk nog niet bekend met het verschijnsel Despacito. Despacito is een liedje van Louis Fonsi, niet te verwarren met de bijna gelijknamige rol van Henry Winkler in de sitcom Happy Days, en het liedje heeft dit jaar nogal wat records verbroken, zoals meest bekeken youtube filmpje ever, meest beluisterd lied op Spotify ever, en meeste weken op nummer 1 in de Top 40 ever. Maar mocht u het gemist hebben, dan siert dat u wellicht.

Helaas hebben tal van Nederlandstalige Artiesten uit de C-categorie en lager het niet gemist, erger nog: ze hebben er een vertaalde kofferversie van gemaakt. Zoals om te beginnen Party DJ Basje & Feest DJ Prestah, die de originele tekst hebben laten vertalen door een bèta-versie van Bing-translate, wat in het Nederlands dan de titel heeft: Kom Naar Mij Toe. En dat klinkt dan zo:

Maar wacht! Het kan nog erger! Kom Naar Mij Toe heet hier Als Ik Bij Je Ben, dus dat klinkt haast alsof de teksten in elkaar overlopen. Alleen het niveau daalt hier zienderogen. “Voel me aangetrokken net als twee magneten“, zingt Eduard hier, dus misschien kan iemand hem, liefst met voorbeelden, uitleggen dat magneten juist niet zo werken?

Maar wacht! Het kan nog véél erger! De onbetwiste winnaars van de Gouden Kut (SFW) van deze vrijdag zijn onderstaande Bianca Meivogel en Michael van der Plas, die u uiteraard onmiddellijk herkent van real life soaps zoals Oh Oh Cherso. Bianca’s gezicht ziet eruit als ze een ernstig Bungyjump ongeluk slechts ternauwernood heeft overleefd, terwijl Michael een buitengewoon sympathieke gast is. Michael runt tegenwoordig een Après-Ski hut in het Oostenrijkse Kirchberg, en geheel in die stijl speelt onderstaande Despacito-koffer zich af. De clip is naar verluidt gewoon opgenomen op De Uithof in Den Haag.

15

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
5 Reacties
10 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MonadeFlepz0rTrollbusterBismarckbla Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Hierbij is Berrie Swertz een baken van smaak

Trollbuster
Eindbaas!
Uber Heerser

Ik mis deze eigenlijk… /heeft de rest niet geluisterd uit angst voor oorkanker waar bleek niet bij helpt.
https://m.soundcloud.com/radio10nl/svensi-slonsi-mojito

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Missen. Met je kruisboog zeker?

Bla
Newbie
Bla

ik weet nu weer waarom ik deze rubriek altijd over sloeg..

Trollbuster
Eindbaas!
Uber Heerser

Zoiets maar hij was de hele zomer op de radio. (Ja hier staat 10 vaak op)

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Ik was Daddy Yankee natuurlijk eeuwig dankbaar vanwege redenen, maar sinds ik weet dat ie heeft meegewerkt aan despacito is mijn respect voor hem platgewalst als Puerto Rico onder een Maria (to soon?).

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Oh jezus, die hadden we ook, er komen nu allemaal beelden terug.

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Die eerste vertoont wel zo’n typische Hollandse hits symptoom: Hmmm wat rijmt er op toe? Doen, zoen? Toe! Ja, dat rijmt! Verderop dito met gaan. En ja, ik ben me er van bewust dat er ook gerijmd wordt met woorden die gewoon echt niet rijmen. Dit luisteren is gewoon IQ-verlagend (het lukt me nu nog maar amper hier geen t te zetten).

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

OMG ik heb ook de derde clip gekeken. Weet je zeker dat dat Bungyjump ongeluk geen stralingsaccident was?

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas
Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Ik dacht zelf dat Jeanine Hennis -Plasschaert een radicale carrièreswitch had gemaakt, en met haar bij elkaar gehoereerde JSF-centen naar Zwitserland was opgetieft. Nu zeg je dat er meer van zijn…

Flepz0r
Eindbaas!
Eindbaas

Falende ministers van Defensie?

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Er zijn heul veul falende ministers van Defensie in de afgelopen decennia geweest (Hennis, Hillen, Voorhoeve, ter Beek, enz.), maar er is er tot nu toe maar één met een geplamuurd en geblondeerd botoxhoofd. Ik bedoel natuurlijk dat er meer geplablobotoxhoofden blijken te zijn met een soortgelijk griezelig eindresultaat.