More

  RECENTE POSTS

  Vretecool University: Aardappelpuree

  Het is tijd voor een nieuwe categorie op uw RC’s, Vretecool University. Waar we voor Vretecool doorgaans semi-lollig kant en klare bagger recenseren kan er ook wel wat over lekkerder eten op de RC.

  Want iedere mongool kan een pak Knorr Wereldgerechten opensleuren en ostentatief de gebruiksaanwijzing niet volgen, dat is het kookequivalent van met je tong uit je bek kwijlend op een xylofoon staan te hengsten. Een afbakciabatta in de oven rammen is geen recept, en onderbelichte foto’s maken met een raboscanner kan niet in je DNA te zitten.

  Maar ook uw redactie is af en toe lui en klust dan iets simpels. Waar het dan om gaat is dat -dat- goed is. En zo heeft iedereen z’n recepten, Meneer van Dale maakt graag groente uit de oven, Reet klust graag een paar burgertjes in elkaar van zelfgemalen oudredacteuren rundvlees enzovoorts en zo verder. Maar er is ook op die “standaardgerechten” altijd wat te verbeteren. Niet door ze opeens met stokjes te eten, we hebben het over de inhoud, maar door te kijken naar wat anderen doen. En dat hebben de gappies bij Epicurious best goed in elkaar gefröbelt door drie niveau’s koks hun eigen aardappelpuree te laten maken en die beelden verdeeld over de verschillende stappen te versnijden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  04/03/2020 - 21:17 21:17

  Jemig de pemig ! Wat een hoeveelheid boter flikkeren ze in die puree. Geef mij maar een patat van Bram … of zo …

  grotesnor
  04/03/2020 - 22:22 22:22

  Ah, kookfillumpies. Deze doet het goed en deze OLO is ook niet slecht.

  Bismarck
  04/03/2020 - 23:47 23:47

  Ik wil zes minuten van mijn leven terug (ja, ik heb echt door zeker tien minuten ellende heengescrolld).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN