More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Italiaanse Tagliatelle – Pasta met mix van paddestoelen (quick & easy) van de Aldi

  Quick and easy. Zo hebben we onze vrouwen en eten het liefst. En heet. Maar dan niet zoals die typhusgehaktbal. Want die was smerig. Anyway, we stonden bij de ALDI bij de vriezer, naast de diepvriessaté. Daar hadden ze een tagliatelle met mix van paddestoelen.

  En dat zag er op het plaatje best prima uit:

  Dus zakje openknippen en ondertussen maar even de handleiding checken.

  Het kan dus op twee manieren, in de magnetron of in de pan. En daarom doen we allebei maar voor de zekerheid.

  Quick en easy dus. Eenvoudig, dus ongeveer MBO+ en snel klaar.

  Dit is het blauwe ballenequivalent van paddopasta. Het lijkt namelijk op geen manier op het plaatje op de zak, maar ziet er spannend genoeg uit dat restaurants uit Chef’s Table het als toetje kunnen serveren. Als het niet uit een diepvrieszak van de ALDI zou komen.

  Bescheten gorillaballen met gonorroesaus.

  Bovenstaand is het resultaat na 6 minuten kapotnuken, even omschoppen en dan 3 minuten nagaren op 1000 Watt.

  En de andere helft in de pan dus, want wij houden van keuze. Zolang die Oekraïense sletjes maar visumvrij binnen kunnen komen. Qua vertrekkende keuzes.

  In de pan gaat het ondertussen als een gangbang met alleen maar millennials, met veel gesputter, traag en weinig to the point. Beetje omscheppen en je kunt weer afwachten.

  Ondertussen zei de magnetron ping, dus gekeken hoe die noodles inmiddels waren. Van mooi sterrentoetje naar de autopsiefoto van JFK in minder dan 14 minuten.

  Zelfs de zompige gorillaballen in de pan waren klaar en kwamen met een mooie afsprong op het tweede bord terecht. Dan door naar de overzichtsfoto.

  Tijd voor het moment van de waarheid voor de panbereiding links en de magnetronbereiding rechts. Ons gastredactielid kon haast niet wachten. Maar hij moest toch nog even blijven voor het opeten.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Je kunt suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  4 1 stem
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Bereiding (magnetron)
  Bereiding (pan)
  Smaak (magnetron)
  Smaak (pan)

  RECAPITULEREND

  Nou, de smaak uit de pan was ok, vettig, niet te zout maar achterlijk slappe deegdraden. De magnetronbereiding leverde veel stuggere noodles met een lekkere bite op, maar echt taffeszout, vermoedelijk door het verdampen van veel van het wondvocht. Slakken gaan dood als ze naar dit bord eten kijken ongeveer. En je nieren ook. En dan inhoudelijk, het is niet goed genoeg, zelfs niet voor een vlugge maaltijd. En dit Italiaans eten noemen staat gelijk aan het in de kauwla spugen van alle moeders van Italië.
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Nou, de smaak uit de pan was ok, vettig, niet te zout maar achterlijk slappe deegdraden. De magnetronbereiding leverde veel stuggere noodles met een lekkere bite op, maar echt taffeszout, vermoedelijk door het verdampen van veel van het wondvocht. Slakken gaan dood als ze naar dit bord eten kijken ongeveer. En je nieren ook. En dan inhoudelijk, het is niet goed genoeg, zelfs niet voor een vlugge maaltijd. En dit Italiaans eten noemen staat gelijk aan het in de kauwla spugen van alle moeders van Italië.Vretecool: Italiaanse Tagliatelle - Pasta met mix van paddestoelen (quick & easy) van de Aldi