More

  RECENTE POSTS

  De eindoplossing voor de culiholocaust op Retecool is nabij!

  Een vrouw in de bunker. Je weet dat er dan dingen gaan veranderen. Zo hebben twee redactieleden amper nog tijd om te tikken omdat ze voeten masseren, koffie halen en slofjes klaarzetten. Dat gaat toch wel weer over, zult u zeggen. Laten we het hopen. In ieder geval is er ook een ontwikkeling die als aardig ongewenst kan worden betiteld.

  En dan hebben we het niet over menstruatiecupsrecensies, want die heeft ieder zichzelf respecterend blog nodig. Maar nee, luie-huisvrouwen-kookdrek. Eten maken is iets dat je doet voor méér dan alleen “het lichaam voorzien van brandstoffen”. En nee, dat hoeft niet altijd 48 uur te duren, dat mag best snel klaar zijn. Het besnikkelde segment van de redactie trekt echter een hele dikke streep bij Coniheks gepruttel. Eet dan niets.

  rendang

  “GADVERDAMME” ~ McProof voedselfotograferen

  Gelukkig komt Netflix ons te hulp, want sinds mid februari staat reedsch online het derde seizoen van “Chef’s Table“, een docu waar ze iedere aflevering een topchef volgen, interviewen en laten koken. Het is geen 14 in een dozijn Gordon-Ramsey-in-de-keuken-en-op-z’n-klauwen-kijken kinda docu, het gaat echt de diepte in.

  Hieronder de trailert, de volgende keer dat er iemand van de redactie in NYC is gaat deze dus minimaal bezocht moeten worden, Ivan Ramen.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  13/03/2017 - 15:14 15:14
  Walker Snarling
  Walker Snarling
  Lid
  13/03/2017 - 17:16 17:16

  Collegiaal, dit…

  L B
  L B
  Beheerder
  23/10/2019 - 11:21 11:21

  Ik kijk met weemoed terug naar de tijd dat ik zo enorm trots was om bij deze club te horen. Er was een grote diversiteit aan redactieleden die allemaal hun eigen ding deden in hun eigen tempo en iedereen ging respectvol met elkaar om. Of je nou 5 of 500 posten per jaar produceerde maakte niks uit en links georiënteerde standpunten stonden naast rechtse en serieuze naast satirische zonder problemen. We hadden periodiek een uitje als dank voor de inspanningen en iedereen had de grootste lol. Maar sinds een tijdje heeft de redactie (en vooral Flepzor) een handje van obsessief zeiken tegen en over mensen die er al een paar jaar niet meer in zitten maar die zich wel gedurende lange tijd belangeloos hebben ingespannen om de site te vullen met artikelen terwijl de rest van de club minder tijd en zin had. Dit is de reden dat ik enige tijd geleden -en niet zonder pijn in mn hart- heb besloten om afscheid te nemen van de redactiechat omdat ik dit soort gedrag gewoon niet trek. Het is respectloos en asociaal en ik snap niet dat de eindbaas er niet tegen optreedt. Ik ben nu op het punt aangekomen dat ik RC zelfs uit mn dagelijkse leeslijst ga verwijderen zodat ik me niet meer druk hoef te maken over de afzeiktreurnis die het is geworden. Alleen nog automatisch geposte VEO’s en quasi grappige recensies van magnetronmaaltijden en dan via lame topics zoals deze blijven trappen naar mensen die al een paar jaar weg zijn getuigt ook niet echt van enige zelfreflectie. Sneu.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN