More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Mora Gehaktbal op broodje met “pindasaus”

  U kent dat wel. U komt dronken thuis. Of althans, zo vertelt u de Frau, u heeft een paar biertjes gedronken. Dat gevoel dus. En dan moet er vette meuk in, wegens honger als een paard.

  Dat paard heeft zijn weg, in gepureerde vorm, gevonden in deze snack van de koningen van Mora. In de vriezer in de supermarkt in een verpakking, een gehaktbal in een broodje. Mocht u dus met uw vooruitziende blik inschatten dat u vanavond met “een paar biertjes achter de huig” binnen komt zwalken, bindend stemadvies, koop dit niet.

  “Zo ziet die tinnef er dus uit”

  U bent gewaarschuwd. Wij waren dat niet.

  Meer ingrediënten dan onderwerpen op een PVV verkiezingsprogramma (meer dan 4).

  90 seconden op 1000 Watt, halverwege omkeren. Dat is dus 2 x 40-45 seconden knallen. En dan de buns de andere kant op de draaien. Gas erop zegmaar.

  “Mes voor het opensnijden van de verpakking, niet de polsen.”

  Dus de verpakking opengejast (wij zijn professionals, geen verwondingen), en daar komt de teleurstelling.

  Mocht u nu langs de randjes een beetje bruine afscheiding zien dan klopt dat, deze bal gehakt blijkt een platgewalste frikandel Jos Brink te zijn.

  En dan het resultaat. Les Pays-Bas, zero points. Dit is beyond goor. Het broodje is zompig én droog tegelijk. Wat knap is, als het niet als voedsel bedoeld was. De platgeslagen frikandel in opgemeld broodje is namelijk niet gekruid. De saté is afwezig in geur en smaak, het kleeft alleen typhushard aan je fikken.

  Dit is een warme, niet nader te omschrijven zompige omgeving, waar helemaal niemand aan wil zitten, ook niet met een 14 meter lange stok.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Nat en heet
  Vlees
  Saté
  Zompig

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/01/2020 - 20:47 20:47
  Hassssaaan
  Hassssaaan
  Gast
  13/01/2022 - 00:06 00:06

  Ik vreet sowieso nooit wat uit Limburg.
  En dat blijkt maar weer eens goed voor de gezondheid….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  U kent dat wel. U komt dronken thuis. Of althans, zo vertelt u de Frau, u heeft een paar biertjes gedronken. Dat gevoel dus. En dan moet er vette meuk in, wegens honger als een paard. Dat paard heeft zijn weg, in gepureerde vorm, gevonden...Vretecool: Mora Gehaktbal op broodje met "pindasaus"