More

  RECENTE POSTS

  Verschil pijn mannen en vrouwen

  Negen van de tien keer als je ziek bent, zegt je vriendin, vrouwmens of schoonmaakster, dat mannen altijd zo zielig doen als ze maar iets voelen en noemen je vervolgens kleinzerig, alsof jij je nog niet klote genoeg voelde. Het punt is alleen dat wij mannen helemaal niet kleinzerig zijn.

  Wij gaan pas piepen als het echt helemaal goed mis is en wij de dood in de ogen kijken. Als wij niet meer weten hoe we bij een dokter moeten komen. Omdat vrouwmensen totaal andere wezens zijn dan wij mannen, heeft IWIH zich eens wat verdiept in de overeenkomsten tussen mannen en vrouwmensen. En wat blijkt? Vrouwen zijn stukken kleinzeriger dan mannen.

  Als een vrouw een voortplantingscel verliest, dan is het dagenlang lijden en last. Chocolade, driftbuien, jankbuien, buikpijn en ga zo maar door. Het is ook iedere maand echt weer erger dan die keer daarvoor. Wij mannen echter lozen miljoenen voortplantingscellen per keer, vaak ook nog eens vrijwillig en wij vallen daarna zonder al te veel te mopperen rustig in slaap.

  Als we dan die ene voortplantingscel met al het bijbehorende gejank en geklaag van de vrouwmens zetten tegenover die miljoenen voortplantingscellen van ons mannen, dan kan IWIH niet anders dan concluderen dat het juist de vrouwmens is die overdreven kleinzerig doet bij het minste of geringste. Dus mocht jij je nog een keer beroerd voelen, dan hoef je daar geen schuldgevoel meer over te hebben, wetende dat zij bij het volgende eitje weer moord en brand zal schreeuwen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  flappie
  27/11/2016 - 08:56 08:56

  Ah, Harenman, zeker nog nooit een baby uit je buik geperst? Zeg maar zoiets als een bak pils. Maar dan uit een gaatje ter grootte van het afvoerputje.

  Jaywalker
  Jaywalker
  Gast
  Antwoord aan  flappie
  29/11/2016 - 10:52 10:52

  Hangt er natuurlijk vanaf hoe die bak pils eruit moet komen, inclusief kratje of alleen het vloeibare spul….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN