More

  RECENTE POSTS

  Verbod op abortus in Ohio geaborteerd

  Democratie, verafschuwd als het over Joost Eerdmans gaat, maar fantastisch als het goed werkt. Dat democratie prima kan werken is deze week te zien in Ohio, waar men met 57% vóór stemde op een amendement op de grondwet van de staat om het recht op abortus wettelijk te verankeren.

  In beginsel is Ohio een rooie staat maar het onderwerp abortus blijkt prima te vallen, dus dat belooft wat voor de verziekingen van november volgend jaar, omdat blijkbaar rode staten ook blauw kunnen stemmen. Vorig jaar werd dankzij Dobbs v Jackson het klassieke recht op abortus uit Roe v Wade onverdoofd geaborteerd door de conservatieve SCOTUS, het moest immers door de staten zelf besloten worden en niet op federaal niveau. Je kaak zal op de grond vallen als je ziet welke halflauwe gehaktstaaf met een gezicht erop getekend nu opeens pleit voor federale regelgeving:

  Dit is misschien nog wel de mooiste duiding:

  https://twitter.com/jennycohn1/status/1722343114055336165?t=ZcEqYA0ntbjKKy3j72fzUQ&s=08

  Alleen 22 november nog even er voor zorgen dat deze prutlip niets te zeggen krijgt in Nederland:

  4 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  09/11/2023 - 20:53 20:53

  Gewoon maar weer eens even naar Günther Schumann luisteren
  https://open.spotify.com/track/6U9LSdzwBfVKeLhYyqGnGM?si=1c8d67257f6746a2 

  Weirdoinventor
  Lid
  10/11/2023 - 19:05 19:05

  “Alleen 22 november nog even er voor zorgen dat deze prutlip niets te zeggen krijgt in Nederland:”

  Hahahahahahsooooohahahahaoh boy, driemaal raden met welke partij Sint Omtzigt het vaakst meegestemd blijkt te hebben de afgelopen periode. En de VVD is ook niet bepaald naar links geschoven met hun wisseling van de wacht. Nee, als je hoopte op een progressief geluid na de komende verkiezingen dan kan ik je bij voorbaat teleurstellen. Dat wordt weer een klassiek horror kabinet. Maar hé, als je gewoon zorgt dat er geen toeslagen naar arme ouders met een migratieachtergrond gaan kan je die ook niet onterecht stop zetten.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/11/2023 - 23:18 23:18

  Omtzigt’s geflirt met de Gristenextremisten bewijst maar weer hoe groot het geloof in een denkbeeldig vriendje bij hem is. Maar ach, zolang hij de meeste stemmen bij de BBB wegtrekt en niet te groot wordt valt die schade straks wel mee. Ernstiger is de mogelijkheid van een rechts kabinet om je vingers bij af te likken. Brrrr…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN