More

  RECENTE POSTS

  U gaat naar de notaris en neme mee…

  Allereerst natuurlijk uw konijnenoren, voorbindborsten, roze slingers en dan gas op die lollie. Ha zult u denken, die Flepz0r heeft weer uit het doosje acid van Frisco gesnoept. Neen. Over zulkse zaken buigen juristen zich. Of het kies is dat een notaris aldus gekleed zijn ambt uitvoert en bovenal of hij een foto van zulkse taferelen die op den soosjale media’s gepost worden mag liken. Ja, de juridische wereld (die nog draait om faxen en poststempels) gaat echt even bunkerhard met de billetjes bloot. Welk een jolijt en plezier schuilt er achter de juridische tak van sport voor juristen opgeleid zijn om “waarvan akte” te zeggen om nadien minitieus opdrogende inkt te bestuderen.

  Nu is natuurlijk de vraag aan u, den lezer, op basis van de volgende alinea uit de uitspraak, wat zou de achternaam van de advocate zijn en wat is die van de failliet?

  Klaagster verwijt de notaris dat door zijn toedoen zij tegenover de failliet en de rechter-commissaris al dan niet opzettelijk in grote verlegenheid is gebracht. Ook heeft de notaris haar beledigd en in het openbaar met haar de spot gedreven. Naar klaagster aanneemt zijn de potten [inhoud potten] een verwijzing naar haar naam. Over de betekenis van de voorgebonden borsten doet zij er liever het zwijgen toe. De roze attributen zouden een verwijzing zijn naar de achternaam van de failliet.

  Dit zijn geen voorbindborsten
  Dit zijn geen voorbindborsten
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/10/2014 - 14:27 14:27

  Merel Roze is failliet? / verward.
  En: cellulitis op de armen *fap fap fap*

  fishbowl
  22/10/2014 - 14:27 14:27

  “Failliet” moet bijna wel Merel Roze zijn; symbool voor het failliet van de internets. Zelfs haar [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Merel_Roze]Wikipedia-pagina[/url] staat op het randje van omvallen.

  fishbowl
  22/10/2014 - 14:28 14:28

  Damn Tox!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/10/2014 - 14:43 14:43

  In de verte schrijft een notaris….

  Xloph
  22/10/2014 - 20:21 20:21

  Is Beun failliet?

  prullenbak_nuance
  prullenbak_nuance
  23/10/2014 - 08:44 08:44

  De straf is trouwens behoorlijk fors: onvoorwaardelijke schorsing van een week (waarschuwing, berisping en voorwaardelijke schorsing kunnen ook). De tuchtrechter tilt er zwaar aan.

  Ik begrijp dat wel. Er wordt de spot gedreven met een advocaat die zijdelings betrokken was bij een transactie maar niets wist van een tweede transactie die daarop volgde (en dat ook niet kon weten). Als de partij dan failliet gaat en men komt op bespreking bij de advocaat, vraagt men haar uit te leggen wat die jolige foto te betekenen heeft.

  Dit kan dus écht niet. Niet als normaal bedrijf en (dus) ook niet als notaris.
  Lees vooral deze passages:

  Op 22 januari 2014 heeft de notaris twee leveringsakten d.d. 21 januari 2014 ingeschreven bij het Kadaster. Het betreft de levering van het onroerend goed door klaagster aan [X] en [Y] voor een koopsom van € 1.639.995,00 en een (door)levering van een gedeelte van de vastgoedportefeuille aan de heren [B], [C] en [D] voor een koopsom van € 850.000,00. Klaagster was niet op de hoogte van deze doorverkoop.

  In september 2013 is door [Z] de vastgoedportefeuille getaxeerd op een bedrag van € 1.553.000,00, waarbij het gedeelte dat doorgeleverd is op 21 januari 2014 is getaxeerd op € 707.000,00.

  Op verzoek van de (advocaat van de) failliet heeft er op het kantoor van klaagster op 30 januari 2014 een bespreking plaatsgevonden. Tijdens die bespreking legde de advocaat van de failliet klaagster een foto over en vroeg hij haar om een verklaring. De foto is genomen op het kantoor van de notaris direct nadat op 21 januari 2014 de tweede akte (doorlevering) was gepasseerd.

  De foto laat het volgende beeld zien:

  Vijf personen zitten grijnzend aan tafel. In het midden van het gezelschap zit de notaris en links en rechts van hem de drie kopers en een onbekend persoon. Een drietal personen, waaronder de notaris, heeft een pot [inhoud pot] in de hand. Drie personen hebben kunststof blote vrouwenborsten voorgebonden. Vier personen, waaronder de notaris, hebben voornamelijk roze slingers om de nek hangen. De notaris draagt roze zogenoemde bunny oren op het hoofd.

  Klaagster was niet bekend met deze foto.

  Vervolgens blijkt d foto dus op facebook te staan (pagina van de notaris) met de volgende commentaren eronder:

  “ik weet waar ik de volgende keer ga transporteren”, “Die branche wordt steeds ordinairder!”, “Dit is alleen maar mogelijk in de nachtelijke uurtjes”, “Nieuwe carnavalskraker neergezet? Iets van “krijg nou tieten?”, “Onderwereld .…” en “T ziet eruit als keihard werken!!”.”

  PS: wie is de dame op de foto?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN