More

  RECENTE POSTS

  The rioting was very serious

  Zoals u weet, is Israël de enige democratische rechtsstaat in het Midden-Oosten, met alle vrijheden die daar bij horen. Goed. Vraagje, wat ziet u hier? Is dat a) de Palestijnse lezing, namelijk de moord op 2 Palestijnse tieners door Israëlische soldaten, die als een stel volleerde nazi’s lafjes van een afstandje met sluipschuttersgeweren genieten van al hun vrijheden. Of b) de Israëlische lezing, namelijk het gebruik van wat zij noemen “nonviolent means to try and disperse the crowd” en zijn die twee dode kinderen gewoon een stel aanstellers? Bovendien was het allemaal zeer onoverzichtelijk. “The rioting was very serious,” aldus een legerwoordvoerder. “This was a very aggressive attack on security personnel. We are examining the incident.”

  Bonusvraag: wanneer verwacht u dat dit onderzoek openbaar zal zijn? 

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=CaibEqx2m_k#t=103]

  Ah, update van de rechtstaat. “On Thursday, an illegal and violent disturbance occurred in Beitunia. The said video is edited in a tendentious manner and does not reflect the level of violence that occurred at the disturbance.” The military added that an initial check of the incident and interviews of security personnel who dealt with it found that “no live fire” was used. At the same time, the military prosecution has ordered Military Police to launch a limited investigation into the incident. Het gaat per slot van rekening slechts om een dubbele moord, en dat doen ze in Israël over het algemeen af met een proces verbaaltje.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  13 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  13 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frisco
  Lid
  20/05/2014 - 15:13 15:13

  Kan de EU wellicht een theaterschool subsidieren voor die Palestijnen? Ik heb betere doodval actie gezien in jaren ’50 Bollywood producties.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/05/2014 - 15:15 15:15

  Als je aan de andere kant zit en je krijgt stenen naar je hoofd geslingerd dan stel ik me zo voor dat je wat terug wilt doen. Maar zelfs een rubber kogel tegen de stenengooier schieten zou dan eigenlijk al een te zwaar middel zijn, laat staan een echte kogel in de rug van iemand anders op een veel later tijdstip.

  Dit is gewoon moord, maar zoals je zelf al aangeeft, niemand krijgt hier ook maar een berisping voor.

  xaderp.
  Redacteur
  20/05/2014 - 15:17 15:17

  Ik vermoed dat deze pots meer als LikudNederland bait geplaatst is, @Frisco.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  20/05/2014 - 16:07 16:07

  Ik wil pas antwoord geven als ik weet wat de beloning achter de bonusvraag is. Zo makkelijk krijg je mijn mening niet!

  Frisco
  Lid
  20/05/2014 - 16:21 16:21

  *gaat in de struiken liggen met een bagel aan een visdraadje* #likudNederland

  xaderp.
  Redacteur
  20/05/2014 - 21:49 21:49

  *gaat geen hele makkelijke grap maken over een shekel op de stoep vastlijmen want zover willen we niet zinken, toch? Toch?*

  Likoed Nederland
  Likoed Nederland
  21/05/2014 - 00:24 00:24

  De jongens gooiden met stenen, wat ook dodelijke wapens zijn. Een jongen was lid van Hamas, dat als doelstelling een tweede holocaust heeft.

  Verder: het is bekend dat Palestijnen zaken in scene zetten, het zogenaamde Pallywood. Zo werd al eerder gezegd dat Israel een kind had doodgeschoten, wat niet waar bleek (de Al-Dura affaire). Ook deze beelden blijken gemanipuleerd.

  De Israëlische troepen vuurden alleen rubberkogels. Wat betekent dat de stelling dat Israel deze jongens gedood zou hebben nog onwaarschijnlijker maat.

  Herr Kloficker
  21/05/2014 - 02:34 02:34

  Iemand deze man al gesignaleerd? Signalement: heeft een reflecterend vestje aan en een groene helm op zijn hoofd. Deze man wordt opmerkelijk vaak waargenomen met een tamelijk dood kinderlijkje in de armen.

  xaderp.
  Redacteur
  21/05/2014 - 10:57 10:57

  JA! Ze bijten nog steeds! Maar was het de bagel of de shekel?

  Herr Kloficker
  21/05/2014 - 12:04 12:04

  Smaakvolle tattoo Xaderp, wat kost zoiets nu tegenwoordig?

  xaderp.
  Redacteur
  21/05/2014 - 12:27 12:27

  Dertig zilverstukken, kloficker!

  Herr Kloficker
  21/05/2014 - 13:20 13:20

  Slechts 30 glanzende zilverlingen…. dat moet ik even met frau kloficker overleggen 🙂

  G. de Vader
  Gast
  21/05/2014 - 15:33 15:33

  Ah kijk, duiding. Daar zijn wij in de bunker altijd erg blij mee. Wij zien immers ook niet alles. U zag het misschien niet goed, maar deze kinderen zijn duidelijk met stenen aan het gooien (dodelijke wapens!) en dat doen ze heel sneaky zodat u het niet ziet, maar Likoed-Nederlanders net wel. Dan is het in een beetje rechtstaat volkomen normaal hoor dat je door een sluipschutter in je rug wordt geschoten. Dat gebeurt hier ook gewoon, dat als schoolkinderen zich zo gedragen het leger ze afmaakt als konijnen. Een beetje opgeblazen dus allemaal.
  En wat u misschien ook niet zag – maar vergis u niet: Likoed-Nederlanders hebben héle scherpe ogen – is dat er niet met scherp maar met rubberkogels wordt geschoten. Ik geef toe, ook dat zag ik niet, maar ter ondersteuning geldt natuurlijk ook dat ze het aan de schutter hebben gevraagd. En die zegt het, dus is het waar.

  Die man met die helm hebben wij op de beelden van de bewakingscamera niet gezien nee. Daaruit zou je dus zomaar kunnen concluderen dat het deze keer niet gestaged is, maar dat we gewoon getuige van een dubbele moord. Gelukkig gaat de Israëlische rechtstaat dat diepgravend onderzoeken. O nee, wacht. Het is een ‘limited investigation’. Waarom zou dat eigenlijk zijn, dat ‘limited’. Andere prioriteiten wellicht? Misschien vinden ze in Israël moord (tweevoudig) gewoon niet zo belangrijk. En al helemaal niet als het schooljeugd betreft. Kan natuurlijk zomaar, in die fijne rechtstaat daar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN