More

  RECENTE POSTS

  The Brothers Grimsby, met dé WTF scene van 2016

  Een film van Sasha Baron Cohen staat meestal wel garant voor één of twee totale WTF-scenes. Maar met The Grimsby Brothers heeft hij zich overtroffen.

  Op zo’n over-the-top manier dat wij ons hier in de redactiebunker afvragen of hij hier ooit nog overheen gaat. Bij Jimmy Kimmel lieten ze al een stukje uit deze scene zien, en filmden ze de reacties van het publiek en die reacties spraken boekdelen. Inmiddels staat een deel van die scene online en wordt er al een aardig tipje van de rans-sluiers opgelicht:

  https://www.youtube.com/watch?v=8bJk7xp_Dxk

  Okay, dat is best grappig en redelijk WTF, ome Reet. Maar verder valt het toch best mee? hoor ik jullie in koor roepen. Dat klopt, maar wat ik al eerder zei, is dat dit slechts een deel van die scene is. De rest staat hieronder in animated gifs, samen met nog een lading WTF-scenes uit dezelfde film. Wellicht onnodig, maar dit is NSFW en eigenlijk ook gewoon NSFA en NSFL.

  Komt ‘ie dan he:

  damn

  damn

  damn

  damn

  damn

  damn

  damn

  damn

  Maar dat is nog niet alles. Zoals gezegd zitten er nog veel meer Oscarmateriaal in deze film. Na de klik.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  20/03/2016 - 19:50 19:50

  Ik geloof dat er hier iemand een bukkake fetish heeft en die een flink heeft willen uitbeelden onder het mom van humor. Wat het trouwens nog steeds erg grappig maakt.

  Bismarck
  20/03/2016 - 21:23 21:23

  Toch ergens benieuwd wat voor reting zo’n film in de VS krijgt, moet toch minstens 21+ (only suitable for drunk people) zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN