Tijdens de recente aanval op toeristen in Afghanistan zijn geen Nederlandse toeristen gewond geraakt. Dit maakte Sunweb vandaag bekend middels een persbericht.

Via Sunweb zijn een kleine 114 reizigers op dit moment aan het genieten van een welverdiende vakantie in Afghanistan. Sunweb maakt ook gebruik van dezelfde lokale aanbieder van excursies die het slachtoffer was van de aanval maar niet in dezelfde regio.

Sunweb verzekert alle reizigers dat het nog steeds veilig is om naar Afghanistan af te reizen. “De meeste reizigers gaan voor een all-inclusive vakantie en komen met hun vettige aars dat resort toch niet uit” aldus Sterre Leeflang, persvoorlieger van Sundio Group B.V.

De excursies die worden aangeboden betreffen onder andere “Paintballen met de Taliban“, “Grafdreggen“, “Moslims martelen” en “Talibansafari“. Bij deze laatste excursie zijn nu gewonden gevallen. Of de oorzaak van de aanval is dat vakantiegangers uit de Hummers gestapt waren om de lokale bevolking van wat dichterbij te bekijken kon de woordvoerder nog niet zeggen.

Op de reputatie van zo’n land moet je niet Afghaan“, aldus Sunweb op de vraag of het niet een wat gevaarlijke bestemming is.

Sunweb AfghanistanSinds 2000 biedt Sunweb voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa onder de merken Sunweb, Eliza was here, GOGO, Beachmasters, Bizztravel, Husk, X-travel, Jiba, Surfblend en Sudtours. Sunweb is gevestigd in Rotterdam.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Reet
Beheerder
04/08/2016 - 13:33 13:33

En daarna gewoon raketteketet, naar je eigen beter bed!

Der Webmeister
Beheerder
04/08/2016 - 14:22 14:22

What’s Next? Mensen die naar Turkije op verkansie gaan???