More

  RECENTE POSTS

  STRALING: LANGE FRANS HEEFT EEN RVS-PIEMEL VOOR ZIJN TV

  Vaste bezoekers van Retecool weten het inmiddels wel: wij hebben een broertje dood aan New Age Kwakzalverij. Maar zo bont als de oplichtersbende van Floww International B.V. uit Nuland het maakt hebben wij het eigenlijk nog niet meegemaakt.

  Floww International B.V. maakt producten die je moeten helpen tegen het gevaar dat straling heet. Volgens Floww International B.V. bevinden wij ons namelijk in een oerwoud van straling en daar gaan we allemaal aan dood. Tenminste, als we niet heel snel de producten van Floww International B.V. kopen. Want Floww International B.V. heeft namelijk gepatenteerde technieken waarmee je die straling kunt omzetten naar lichaamseigen frequenties… Ja, serieus, het staat er echt:

  De Floww-producten gaan met de straling mee resoneren en de straling wordt omgevormd in een natuurlijke, lichaamseigen frequentie

  Die gepatenteerde techniek van Floww International B.V. bestaat uit een staaf van roestvast staal, ook wel bekend onder de noemer RVS. Verder helemaal niets. Ja, wel: het logo van Floww International is er in gefreesd. Dat zal wel het stukje gepatenteerde technologie zijn, want zonder dat logo is het gewoon een stukje RVS staf. Niets meer en niets minder.

  Floww-uitvinder en directeur R&D Jim Wagenaar samen met CEO Floww International drs. Marc Schechtl
  Floww-uitvinder en directeur R&D Jim Wagenaar samen met CEO Floww International drs. Marc Schechtl

  Maar om hun door wichelroedeloper Jim Wagenaar uitgevonden en gepatenteerde technologie kracht bij te zetten, bedient Floww International zich van een aantal autoriteiten op het gebied van straling en gezondheid, zoals Lange Frans (je weet wel, die talentloze rapper die zijn dagen snuivend en zuipend doorworstelt):

  En kijk! Je ziet, de gepatenteerde producten van Floww International zijn aanbiedingen waar je niet onderuit kunt. Helaas moet je wel eventjes doorsparen voor een stukje gepatenteerde anti-stralings techniek waar ook Lange Frans gebruik van maakt om zo de levensgevaarlijke straling om te zetten naar lichaamseigen frequenties.

  De HomeFloww©. Kost wat, heb je niks.
  De HomeFloww©. Kost wat, heb je niks.

  Een blokje RVS met plakstrip voor op je mobiele telefoon kost bijvoorbeeld €49,-. Een RVS mini-dildo, de ScreenFloww® genaamd, voor bij je televisie kost al gauw €169,-. Voor een stukje RVS staf van 10 centimeter en een gedraaid RVS voetje dus hè. Maar een complete HomeFloww® set bestaande uit drie dikke stukjes RVS staf en twee dunne stukjes RVS staf en twee houten voetjes kost gewoon ruim €1.400,-… JA! VEERTIENHONDERD EURO! Voor 10 euro aan materiaal. En dat is dan exclusief €95,- installatiekosten (voor het neerzetten/leggen van die stukjes RVS staf) en €0,19 voorrijkosten per kilometer.

  Mocht je er nou zelf niet uitkomen, wat we kunnen voorstellen aangezien het neerleggen van een paar stukjes RVS niet iedereen is gegeven, kun je een woninganalyse laten uitvoeren door Floww International B.V.:

  Met gevalideerde apparatuur wordt de aanwezige straling in de belangrijkste leefruimten in uw woning gemeten, zoals de woonkamer, de slaapkamer en, indien aanwezig, de kinderkamer

  laat-uw-woning-meten-op-stralingKijk eens aan! Gevalideerde apparatuur nog wel. De kosten voor zo’n woninganalyse met gevalideerde apparatuur door ongetwijfeld ook gevalideerde woninganalisten zullen wel helemaal astronomisch zijn, want het neerleggen van 5 stukjes RVS kost blijkbaar al €95,-. Aan de andere kant; wanneer je in dit soort gekkigheid gelooft, verdien je het gewoon om keihard in je reet genaaid te worden (spreekwoordelijk dan hè).

  Oh, trouwens, Floww International B.V. is nog op zoek naar medehuurders, die ook een stukje stralingsgezondheid naar demense toe willen brengen. De huurprijs per unit van 20m² is op aanvraag, maar Floww International B.V. kennende zal dat ook wel niet mals zijn.

  Update: Check ook even het zeer uitgebreide artikel dat Pepijn van Erp op Klop Dat Wel heeft geschreven over de kwakzalvers van Floww International B.V.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  10/02/2016 - 18:51 18:51

  Met alleen een RVS dildo ben je er nog niet, wil je echt goed beschermt zijn tegen straling, dan zal je toch echt neutraliserende antennes voor je ramen moeten hebben. Met een geruit patroon werkt het het best, want straling is rond en dat past niet door een vierkant gat, dat snapt iedere kleuter nog.

  comment image

  klaas
  klaas
  11/02/2016 - 00:19 00:19

  Seth wou je van gene zijde even laten weten dat hij het zeer op prijs stelt dat je het woord flowwekul zorgvuldig hebt vermeden, hoewel je vingers jeukten.

  xaderp.
  Redacteur
  11/02/2016 - 10:10 10:10

  vaccins werden vroeger ook voor kwakzalverij uitgemaakt.
  http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1900201

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  Reet
  12/02/2016 - 11:19 11:19

  Succesvolle trol is succesvol 😉

  wout
  wout
  Antwoord aan  xaderp.
  11/02/2016 - 22:24 22:24

  En omdat er mensen waren die vroeger vaccins voor kwakzalverij uitmaakten, zou Lange Frans best eens een punt kunnen hebben, uiteraard. Nou Xaderp, ik zou zeggen, breng een rvs-piemel in en lach nog eens lang over al die unbelievers.

  Bismarck
  11/02/2016 - 14:16 14:16

  Dat Floww International is vast geïnteresseerd in de mailinglijst van de stichting Loterijverlies.

  Hangmat
  Lid
  11/02/2016 - 17:14 17:14

  feit is nu eenmaal dat “hoog- sensitieve” mensen last hebben van straling. En dat worden er steeds meer!! (hahahaha!). Een hele nieuwe markt dus!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN