More

  RECENTE POSTS

  Stelling van de Dag: Louis van Gaal heeft een Gouden Pik

  Ollé ollé’, Oranje doet niet meer mee, hoongelach en verdriet gisteren. Het Nederlands elftal lijkt een stelletje F-jes sinds Louis van Gaal de Engelsen les is gaan geven in Manchester.

  Hoe nu verder? Kan alleen Van Gaal ons nog redden?

  Louis van Gaal heeft een Gouden Pik

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  07/09/2015 - 11:29 11:29

  Kan iemand me eigenlijk uitleggen wat het element waarvan het gemeenschapsgereedschap van van Gaal gemaakt is te maken heeft met zijn foebelkwaliteiten?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Ome Mc
  07/09/2015 - 11:51 11:51

  42

  B-sting
  07/09/2015 - 13:26 13:26

  De laatste keer dat Oranje niet een groot eindtoernooi haalde, wie was er toen bondscoach? Oh ja. Dus.

  Møhammed Said al Sahaf
  07/09/2015 - 14:20 14:20

  Dat WK was een flinke portie anti-voetbal dat mij gewoon pijn aan de ogen deed, we speelden met zeven verdedigers soms. Alleen de tweede helft tegen Spanje was leuk omdat de Nederlandse counters toen nog perfect werden uitgevoerd. Van Gaal had gewoon de mazzel dat Robben zo ongelooflijk goed was dat ie bijna niet af te stoppen was én Ron Vlaar achterin werkelijk een fenomenaal toernooi speelde.
  Nederland zit nu even in de hoek waar de klappen vallen, niet zo heel lang geleden zaten de Duitsers daar (Toen heb ik me flink zitten verkneukelen) en die zijn daar ook weer uitgekomen. Even uithuilen en opnieuw beginnen.
  Liefst zonder die Museumpleinhitler.

  Møhammed Said al Sahaf
  07/09/2015 - 14:26 14:26

  Voornoemde Duitsers zijn er overigens uit gekomen omdat ze de oude garde, de Beckenbauers, eruit kiepten, niet meer naar ze luisterden en met jonge trainers aan de slag gingen. En ze gooiden hun jeugdopleidingen om, er werd weer op techniek en snelheid getraind en niet op zaaddodende spelpatronen zoals die Nederlandse breiwerkjes. Hier ook doen zou ik zeggen, Tape die muil van types als Cruijf maar dicht en ga met nieuw elan aan de slag.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN