More

  RECENTE POSTS

  Scamcity scamt city

  Ha, kijk! Na de aflevering van Scamcity, waarin onze hoofdstad door National Geographic werd weggezet als onverbeterlijk rovershol, klonken er al snel zowel besmuikte als verbolgen geluiden. De besmuikte uit andere steden, de verbolgen van de burgervader. En wat blijkt nu? National Geographic heeft alles in scene gezet. Met gehuurde acteurs en alles. Het was natuurlijk heerlijk wijzen en gezellig 020 afzeiken maar het was gewoon niet geheel de waarheid. Eerst zat NatGeo nog in alle toonaarden te ontkennen maar toen Van der Laan de jokzender aan de lokacteurs voor de rechter dreigde te slepen, haalde deze schoorvoetend bakzeil. En daarmee sluiten ze nu netjes aan bij The History Channel waar je van alles vind, behalve History. Ondanks dat ben ik de eerste om te vertellen dat er best een hoop criminele reuring is in de stad: er lopen daadwerkelijk zakkenrollers, tasjesrovers, drugsdealers en ander schorremorrie rond met slechte intenties. Maar om dan mensen in te gaan huren om dit smeuïg en hitserig in beeld te brengen is helemaal niet nodig: dat kunnen de criminelen namelijk prima zelf!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  23/05/2014 - 11:31 11:31

  Ehm, dit is toch al enige tijd (history?)?

  fishbowl
  23/05/2014 - 13:07 13:07

  De acteur werd betaald door stichting Veldwerk, die wordt gesubsidieerd door de gemeente. Hee, het cirkeltje is weer rond!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  23/05/2014 - 14:31 14:31

  Van National Geographic kreeg hij 1800 euro, staat letterlijk op AT5. Nu weet ik niet hoe National dat is, maar het is in elk geval niet onze National.

  http://www.at5.nl/artikelen/123864/zakkenroller-scam-city-kreeg-1800-euro

  Charlietoffert
  23/05/2014 - 18:27 18:27

  Explosieve stijging criminaliteit Amsterdam
  AMSTERDAM – Meer zakkenrollers, meer straatroven, meer overvallen, meer inbraken en meer moorden. Dat is de trieste conclusie van de Amsterdamse misdaadcijfers die burgemeester Van der Laan, korpschef Aalbersberg en Hoofdofficier van Justitie Hofstee woensdag bekendmaakten. Alle pogingen van politie en justitie om de criminaliteit in de hoofdstad in te dammen ten spijt, is het aantal misdaden afgelopen jaar toch weer toegenomen. Hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg van Amsterdam-Amstelland. [Telegraaf vandaag] Met name de zakkenrollerij in Amsterdam is explosief gestegen. Vorig jaar waren ruim 11.000 mensen het slachtoffer van zakkenrollers. http://www.telegraaf.nl/binnenland/22252036/__Stijging_criminaliteit_A_dam__.html – Scamcity heeft dus qua inhoud wel gelijk… maakt het dan nog uit?

  Pheser
  27/05/2014 - 11:41 11:41

  *kuch* import zakkenrollers *kuch*. Over moorden maak k me niet echt zorgen, dat zijn nooit random voorbijgangers.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN