More

  RECENTE POSTS

  Retetip: Ashes to Asses

  Feestdagen, dus verlanglijsten maken! En verlangen kan op allerlei manieren. De één wilt graag een warme trui de andere hunkert naar een gesteven penis die pulserend de endeldarm schoorsteenveegt.

  Eigenlijk gaat deze post niet over anale seks met dode dieren, maar we moeten het toch even over hebben. Waarom? Waarom anale seks? Iedereen mag met zijn (m/v/etc) ster laten doen wat ie wil, maar voor mien persoonlijk is de voorbips toch wel de preferente lichaamsopening om dingen in te duwen. Stront stinkt, simpel.
  Daarnaast is de gemiddelde geoefende kringspier dermate goed berekend op de taak om gecontroleerd de darmvoorraad te ontlasten, dat er serieus moeite moet worden gedaan om ook maar een nieuwsgierige eikel voorbij deze drempel te krijgen.

  Intermezzo
  Wist u dat veel inktvisringen die verkocht worden eigenlijk anuskringspieren van varkens zijn? Kijk, dat is fijne smalltalk om elk dood gesprek weer vlot te krijgen.
  NB: nooit een goed verhaal kapot checken.

  Ter behoud van het voorhuidtoompje is het dan ook raadzaam om de strakke anus wat te temmen, losser te krijgen. En zo zijn we aanbeland bij de cadeau-tip: een buttplug. Zoals sporters rekken en strekken om de spieren los en soepel te houden, doet de buttplug dat voor de kringspier van de poepert. Zin in spontane kontseks? Simpelweg de buttplug uitpersen en het gapende gat is klaar voor gebruik. Handig! Om de sfeer nog wat verder op te leuken zijn er kontstoppen met edelstenen, lampjes, furry-staarten, trildingen, etc. (hep ondesoek gedaan).

  Webshop GlowFyourself gaat nog een stap verder: want waarom niet een plug met een urntje? Niks maakt immers geiler dan de as bij je te hebben van oma, daddy of die Duitse herder doe je zo lang had. Intiemer wordt het niet. Toch? Inderdaad, u bent niet alleen met uw WTF.

  Intussen is de website van GlowFyourself goed in de reet genomen, want onbereikbaar.

  Urn in je broekje!
  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  30/11/2021 - 14:48 14:48

  to boldly go where no man has gone before! May the force be with you!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  30/11/2021 - 16:23 16:23

  Gat in de markt!
  Bij begraven overledenen kun je immers eenvoudig na een tijdje het dijbeen opgraven en de heupkop als speeltje gebruiken.
  Nu bestaat die mogelijkheid dus ook met gecremeerde geliefden (of gewoon je preutse schoonmoeder, zie maar…)

  Weirdoinventor
  Lid
  01/12/2021 - 17:53 17:53

  Een butt plug, dicht bij je hart? De liefde van de man gaat dan dus toch door de maag?

  horrorneefje
  horrorneefje
  Gast
  01/12/2021 - 19:09 19:09

  Oma, wat doet u nu?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN