Ah kijk, de godvrezenden willen weer wat verbieden want dan gaat iedereen zich daaraan houden en is het opgelost. Dit keer gaat het om prostitutie.

Christelijke jongerenbeweging Exxpose heeft met de campagne Ik ben onbetaalbaar, na 6 jaar!, 40.000 handtekeningen verzameld, goed voor het in behandeling nemen van een burgerinitiatief door een commissie van de Tweede Kamer. Met schijnbaar nobele redenen, vrouwen helpen om uit de prostitutie te stappen. Het moet strafbaar worden, net als in Zweden. Opmerkelijk: Gerrit-Jan Segers biecht zelfs op dat de CU hiervoor in het kabinet is gestapt, om NL hoervrij te maken!

Maar hier schuurt toch iets. Niemand gaat wat afdoen aan de wantoestanden in de prostitutie. Maar… zijn de christenen echt zo verheven of moet er een bepaalde agenda door worden doorgedrukt? En hebben ze zich wel eens afgevraagd waarom het het oudste beroep ter wereld wordt genoemd? En dat mannen zich ook kunnen prostitueren? Het neukertje van Jezus van N., Maria Magdalena, ook een hoer was? Wel ironisch overigens dat ie na zijn dood zijn eigen handen kon neuken, maar dat terzijde.
Over stigmata gesproken:

‘Prostituee’ is stigmatiserend en onjuist. Het woord ‘prostituee’ is Frans en betekent zo ongeveer ‘iemand die beschikbaar wordt gesteld voor seks’. Dat klopt natuurlijk niet.
Sekswerkers verlenen een seksuele/erotische dienst. Ons lichaam wordt niet passief beschikbaar gesteld.
(vereniging voor sexwerkers PROUD).

Maar genoeg! We gaan over tot de orde van dag:

Prostitutie moet ook in Nederland strafbaar worden

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...

14

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
5 Reacties
9 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MadDieuRoel ZwaarBismarckMøhammed Said al SahafDs. Ploppo Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bla
Bla

Met een goeie priester in de buurt heb je geen hoer nodig natuurlijk, maar laat de ongelovigen ook een pleziertje hebben asjeblief..

Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

Hoerenlopen beboeten?
Dus alleen mannen met een goed gevulde portomonee kunnen dan nog naar de hoeren? Ik zie de verkrachtingscijfers nu al oplopen!

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Er zijn hoeren die totaal geen problemen met het hoer-zijn hebben. Die zich afvragen waarom anderen WCs schoonmaken (ook geen fris werk) voor een fractie van het uurloon. De een heeft er meer lol in dan de ander, maar hey… naar kantoor gaan elke dag is ook niet alles.

En er zijn hoeren die uitgebuit worden door een pooier. Van wie het paspoort is ingenomen. Die geslagen en vernederd worden. Die meer slaaf dan vrij mens zijn.

We zijn het er allemaal over eens dat de tweede categorie absoluut niet kan, maar de reli-broeders en zusters grijpen dat argument hier aan om lekker door te pakken om hun hypocriete agenda uit te voeren. Neuken buiten het huwelijk mag alleen als je pastoor bent en het stiekem doet.

Maar draai het eens om. Als we minder conservatief hypocriet met het oudste beroep om zouden gaan, zou sekswerker een normaal geaccepteerd beroep zijn en de illegaliteit met al z’n excessen zou snel terrein verliezen.

Bla
Bla

“Die geslagen en vernederd worden. Die meer slaaf dan vrij mens zijn.”
Er zijn mensen…

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Precies, kleren kopen zou strafbaar moeten zijn!

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Ik had even buiten de SMers gerekend. Mogen natuurlijk ook gewoon blijven.
Hoewel…. een echte masochist vindt het misschien juist wel lekker als hij hardhandig in de cel gesmeten wordt.

Møhammed Said al Sahaf
Eindbaas!

Sekswerker als normaal geaccepteerd beroep vind ik prima maar een paar restricties mogen er toch wel aan blijven zitten, anders heb je heel rap nieuwe excessen als het UWV je pooier wordt.

“Passend werk is werk dat past bij wat u kunt en weet. Wat voor u passend werk is, hangt af van verschillende zaken. Bijvoorbeeld van uw gezondheid, wat voor werk u eerder heeft gedaan, hoelang u ziek bent of uw re-integratie tot dat moment. Wij beoordelen welk werk passend is voor u. Dit kan in de loop van de tijd veranderen.

Krijgt u de kans om passend werk te doen? Dan moet u dat altijd accepteren. Als u weigert om passend werk te doen, krijgt u een lagere uitkering.”

Roel Zwaar
Eindbaas!
Roel Zwaar

Jezus…”passend werk” in combinatie met een prostituee is een /Seth die ik zelfs niet eens zou kunnen verzinnen!

MadDieu
Eindbaas!
MadDieu

Ploppo, laat mijnheer pastoor hier buiten.
De kapelaan van Rolduc vond dat een misdienaar geen ondergoed onder zijn kazuifel dragen mocht. (snel omkleden en op elkaar wachten was het devies.)

De handtekeningenjagers uit de pots, die luisteren elke zondag naar de donderpreken van hun ‘God-domme-nee’. Ze weten niet beter.

Roel Zwaar
Eindbaas!
Roel Zwaar

Het gaat er bij mij niet in dat mensen dit willen verbieden. Maar ik ben dan ook gewoon hetro.

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck
Roel Zwaar
Eindbaas!
Roel Zwaar

Jawel, maar dan nog gaat het er bij mij niet in. Maar misschien is die zin niet duidelijk voor je, kan ook.

MadDieu
Eindbaas!
MadDieu

In Italie is hoererij officieel verboden. Premier Berlusconi hield banga-feestjes. De onderlinge concurrentie bij Italiaanse prostituees op schimmige donkere achterafweggetjes is moordend.

Moraal van het verhaal:
Wat bij wet verboden is kun je niet ‘organiseren’ en de inkomsten kun je niet belasten. (pluk ze regeling daargelaten)