More

  RECENTE POSTS

  Retepoll: Callcentermedewerkerdag

  In Schubbenkutteveen werd gisteren de 14e Callcentermedewerkerdag gehouden. De dag is ingesteld om alle mannen en vrouwen die zich hebben ingezet in dienst van de Eindgebruikers te bedanken.

  Deze editie van Callcentermedewerkerdag bracht ongeveer 75.0000 mensen op de been. In 2018 waren er nog 90.000 bezoekers. “Ik denk toch dat dat door het warme weer komt. We kregen ‘s ochtends telefoontjes op ons callcenter van mensen die zich afmeldden omdat ze niet in de hitte een lange reis wilden maken. En misschien speelt ook mee dat de kwartfinale van het WK World of Warcraft voor vrouwen werd gespeeld. Maar wij zijn heel tevreden hoor.”
  De daglichtschuwe ploegen schuifelden langs koning Willem-Alexander en vicepremier Hugo de Jonge. En al snel kwamen weer de verhalen los. Zoals van de 28 jarige Danny Mauwijk. Zijn werkdag zit er begin 2018 op, als een MacBook uit 2016 ernstig gewond wordt aangemeld bij het callcenter. Gaandeweg wordt duidelijk dat de SSD het dreigt te gaan begeven. Plots valt de stroom uit en zijn alle lijnen dood. Danny: “In eerste instantie denk je: kut man, natuurlijk gaan we niet stoppen, ik ga door. Het is een MacBook van nog 2 jaar en hij was als eens uit- en aangezet, die hoort niet dood te gaan!”.
  Nederland telt volgens het Nationaal Comité Callcentermedewerkerdag 110.000 callcentermedewerkers. Als eerbetoon wordt iedere laatste zaterdag van de maand juni Callcentermedewerkerdag georganiseerd, want niemand doet nooit wat uit zichzelf voor hen. Immers, terwijl u thuis rustig op de kabel zat te kauwen waren zij in een cubicle hun werk aan het doen.

  Veteranendag?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN