More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: KERSTKOEKJES BAKKEN met Melisa

  Nee, wederom, adem uit, het is nog geen kerst, maar u wordt langzaam voorbereid op het aanstaande wintergebeuren op uw Retecool. Xaderp zou nu over kokende kikkers beginnen, wij kijken graag naar de positieve kanten, het is wel lekker warm.

  We gaan weer koekjes bakken en nu met Melisa van MyLyfeAsMelisa. Wat een heerlijk ironische spelling van “Life” Melis, echt, we zijn meteen benieuwd. Waar Britt en Joy tyfusluie types waren die niet eens zelf koekjes maken maar met gekochte drek begonnen en shit uit een pakje is Melisa echt wel *recordscratch* wacht, nee, godver, dit is ook al zo’n inspiratieloze makkelijk-en-snelprutser die begint met een pak, want geen zin.

  GODVERGETEN MILLENIAL, ZO LEREN DE MENSEN OP DE RETECOOLS TOCH NOOIT KOEKJES BAKKEN! MOETEN WE DAN ALLES ZELF DOEN.

  Ze heeft dus een pak mix voor feestkoekjes gekocht en daar hoef je alleen water en boter toe te voegen. Dat treft, die houdt ze afdoende vast. Maar dan, eerst de over voorverwarmen (Tip! Zet de oven iets hoger, bijvoorbeeld op 185 graden. Als je dan de koekjes in de oven doet, raak je minder warmte kwijt. Wat slim). Om vervolgens nog minutenlang door te gaan met iets dat zo makkelijk en snel moet zijn dat je er geen vlog aan hoeft te wijden.

  “Hmmmm, ziet er lekker uit“.

   

  En dat niveau, dat ettert de hele video door. Der Webmeister heeft hem helemaal uitgekeken en we gaan hem nu even aan de zuurstof leggen in de zachte kamer.

  https://www.youtube.com/watch?v=lUCJzGxbUdw

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  10/12/2020 - 11:22 11:22

  BLIJF NOU TOCH EENS VAN DIE KOEKJES AF!!!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/12/2020 - 15:14 15:14

  Blaffen met Baard?

  bmb.jpg
  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  16/12/2020 - 19:32 19:32

  Werkt natuurlijk alleen op hete koekjes met gespreide beentjes.

  Der Webmeister
  Beheerder
  11/12/2020 - 20:51 20:51

  Is zij zo’n thuiskok waar Plastisch Chirurgen voor waarschuwen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN