More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: KERST KOEKJES MAKEN met Britt & Joy

  Nee, adem uit, het is nog geen kerstmis winterfeest maar aangezien het een beetje bijzondere kerst wordt dit jaar heeft hoofd decemberfeestzaken aan de RC planningsdesk, eerwaarde Der Webmeister, ons, nederige redacteuren, verzocht om een stukje voorbereidend werk naar demense toe te tikken.

  Dat u zegmaar al een beetje gewapend bent voor de kerstdagen en niet op de 25e rond de derde post du jour huilend onder de kerstboom kruipt. Omdat we van Der Webmeister een inclusief kneiterfestein moeten hebben gaan we juist extra aandacht geven aan vrouwen met een afstand tot de datingmarkt. En dan gaan we het niet hebben wat het meest in het oog, ehm, springt aan ze.

  Dus op deze zaterdag gaan we kijken naar Britt en Joy (bekend van Joy to the world) die “kerst koekjes” gaan maken. Nu mag u dat met een behoorlijke klodder mayonaise nemen, want ze gaan kerstkoekjes versieren. In de video geven ze aan dat ze koekjes gekocht hebben en wat andere koekjes gemaakt hebben uit een kant-en-klaar-pak en daar gaan ze dan een diabetesopwekkende hoeveel tyfuszooi opsmeren. Het is een beetje alsof je twee zakken Perla koffiepads haalt bij de Appie en je dan zonder ironie “barista” noemt. NEE TRUTMUPPET, JE HEBT HELE DONKERE THEE IN PAPIER EN GEEN SMAAK!1!!! En binnen een minuut na de start van het filmpje wordt duidelijk dat Britt inderdaad geen idee heeft, met haar welgemeende “kijk maar”.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  11/12/2020 - 20:46 20:46

  “voorgekochte koekjes”….

  S van Oekel
  S van Oekel
  Gast
  Antwoord aan  Der Webmeister
  14/12/2020 - 08:09 08:09

  Voorgestolen fietsen, ook handig, al het ware.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN