Kerst is natuurlijk het moment bij uitstek om met de hele happy familie een spelletje te doen! Hier alvast wat tips, afhankelijk van waar u gezelschap uit bestaat.

Zijn er leuke dames in de buurt, en dan bedoelen we overigens geen bloedverwanten (tenzij u in Volendam of Urk woont), dan is er natuurlijk niks geiler dan een spelletje twister.
Brengt u Kerstmis alleen door (want onze lezertjes zijn soms nogal contactueel uitgedaagd) dan heeft u natuurlijk wel een windows pc waar u patience op speelt. Om dit voor de Kerst een beetje spicy te maken stellen we voor dat u strip-patience gaat spelen. Iedere keer dat u er niet in slaagt het spel uit te spelen dient u dan een kledingstuk uit te trekken.
Met kinderen is het altijd hilarisch om vieze woorden-scrabble te spelen. Spelregels zijn hetzelfde als bij normaal scrabbel, met als extra dat je voor dubbelzinnige woorden twee keer woordwaarde mag tellen, en voor onvervalst vieze woorden drie keer woordwaarde. Het zal u gaan opvallen dat aan letterlijk ieder woord wel een dubbelzinnige draai te geven is.
Wij hier in de redactiebunker spelen natuurlijk The Christmas Song Quiz. Vaste bezoekers van onze Kerstkneiter serie doen dit met 10 vingers in de neus….

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alexander
Alexander
Gast
14/01/2020 - 15:20 15:20

completely new and to the point topic. i love it and want to say thank you on behalf of online quiz questions and answers.