Onlosmakelijk verbonden met De Feestdagen in Nederland is de traditie om het oude jaar uit te luiden met Queen’s Bohemian Rhapsody. Vroeger werd het jaar uitgeluid met zwaar vuurwerk, maar omdat dat niet genoeg bloedende oren opleverde is vanaf 1999 langzaam de overstap naar Bohemian Rhapsody gemaakt. Een blijvertje, zo bleek al snel.

Queen zanger Freddy Mercury was natuurlijk de belichaming van de ware betekenis van Kerst. “Is this the real life? Or, is it just fantasy?” Als Kerst ons ergens aan herinnert, dan is het wel dat we helaas in de keiharde Real Life opgescheept zitten, van Kerstinkopen doen bij De Action, en bedorven vlees gourmetten met je schoonmoeder. Enige wat dit aardse tranendal nog enigszins draaglijk maakt is that crazy little thing called love.
Tot zover dan de kerstgedachte, we starten de Kerstkutkoffer met de Bethlehemian Rhapsody, waarna Mr Chicken het stokje overneemt. Ready Freddy??

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties