Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 1

4
723

Met een beetje geluk moeten we het dit jaar doen zonder Home Alone op televisie, maar gelukkig barst het op Youtube van de gezellige alternatieven, in de vorm van Vlogvrouwen. U kent ze wel, de Home Alone huisvrouwtjes die met de camerafunctie van hun smartfoon wat glamour in hun leven proberen te brengen. Vorig jaar brachten wij u een serie Christmas Hometours, dit jaar hebben we De Action als kerstvlog thema!

Vlogvrouwen (niet te verwarren overigens met volgvrouwen, wat dat zijn leg ik nog wel een keer uit), vlogvrouwen dus, zijn een enorme uitkomst voor de voyeur in mij, zodat ik ’s avonds de deur niet uit hoef om stiekem te kijken wat er in al die woonkamers gebeurt. Dankzij de vlogvrouwen kan ik hun interieurtjes allemaal vanachter mijn computerscherm aanschouwen, met meer details dan ik in mijn natte dromen ooit voor mogelijk heb gehouden! Je mag in hun slaapkamers en badkamers kijken, je kunt ze soms bijna ruiken!
Uiteraard zal het u niet verbazen dat al deze vlogvrouwen in deze tijd van het jaar hun zorgvuldig bij De Action uitgekozen kerstversiersels met de rest van de wereld willen delen, dus laten we gauw gaan kijken!

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hangmat
hangmat
Gast
24/12/2017 - 23:29 23:29

Je mag in hun slaapkamers en badkamers kijken, je kunt ze soms bijna ruiken!.. getver.. Wat wou je zeggen???
vieze onderbroeken ruiken in de wasmand zeker??.. dit is echt TE laag!

Jokkebrok
25/12/2017 - 00:54 00:54

Kun je er niet even een trigger warning bij zetten als je zulke vuige beelden post, web? Toen ze na een minuut of zes de camera liet zakken om haar poes beter in beeld te krijgen werd het me te veel en moest ik even op pauze rammen, krijg ik ook nog linkjes in beeld naar filmpjes van een ‘mukbang’… samen met haar moeder!

Bismarck
25/12/2017 - 11:35 11:35

Wat is het toch met Hollandse vrouwen, dat ze Glühwein uitspreken als Gluhwein? Denken ze nou echt dat Duitsers zo inefficiënt zijn dat ze die umlaut er voor de sier opzetten?

Monade
Antwoord aan  Bismarck
25/12/2017 - 11:52 11:52

En wel daarom:

“Gloe gloe gloe”