More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Armando van Snick – Witte Kerstmis White Christmas

  Ja, we denderen gewoon door op je Retecool met de Kerst Kneiters,het wordt immers niet vanzelf gezellig. Het leven is een feestje, maar je moet wel zèlf de slingers ophangen.

  Voor wie het allemaal een beetje te snel gaat vandaag hebben we speciaal Armando van Snick bereid gevonden om de boel even op een wat lager tempo te begeleiden. Armando zit heel dicht aan tegen wat we op de Retecools eenstroboscoop-tia noemen, iets dat we eerder zagen bij Zanger Douwe. Je denkt steeds “is hij nou even helemaal weg” maar dan komt er toch weer een andere toon uit z’n geconcentreerde smoelwerk.

  Ook voor de lezertjes die zich een postorderbruid hebben aangeschaft die buiten “pijpen snol” nog over een NT2 niveau beheersing van de Neerlandse taal beschikt, heeft de goedlachse Armando een eindoplossing, want op 1:45 gaat Armando toonloos naadloos over in het Engelands, dus voor ieder wat wils.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/12/2017 - 20:48 20:48

  Niet te doen. Gelukkige kunnen youtube-video’s met dubbele snelheid worden afgespeeld.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN