More

  RECENTE POSTS

  Retecool Juridisch: Post van Plasterk – Rehwinkel III

  Ronald PlasterkZoals u allen bekend heeft Retecool Juridisch enige tijd terug de Gemeente Groningen bevraagd over hun vertrokken burgemeester Peter Rehwinkel die wel niet wel niet naar UCLG ging als Special Representative on Local Government Disaster Management. Nou, de gemeente moesten we zelfs aanmanen voor ze inhoudelijk reageerden en ze zonden ons dit. Wat flauw, ze hebben bijna geen info en in het begeleidend briefje zat nog de sneer dat we ons maar bij de minister moesten melden, want Prins Koning Pils Oliebol en Plaksterk gaan over burgemeesters. Natuurlijk niet door hen doorgestuurd al moet dat WEL, maar prima, RC Juridisch heeft control + C en control + V gedaan en de bende bij ome Ronald achter de heg gemieterd. En daar is een reactie op teruggekomen! Post van ome Ronald. En nu wil u natuurlijk weten wat ze toegezonden hebben. Nou, dat staat hierrrr. Inderdaad, Retecool Juridisch heeft gewoon van overheidswege gefinancierde hosting! Leuk is dat er een persbericht bijzit waaruit blijkt dat er (namens UCLG) daadwerkelijk de publiciteit is gezocht met Rehwinkel als nieuw kopstuk waarna ze het later ontkenden. En verder natuurlijk alle bijbehorende papierwinkel bij het ontslag van een burgemeester. Op naar de volgende wob dus!
  P.s: Hou RC in de gaten want komende week heeft RC een heuse scoop klaarstaan en daar mag Plasterk ook in figureren. Later meer!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wildplasser
  wildplasser
  12/04/2014 - 20:33 20:33

  Lieve Fleps,
  Je artikel is onleesbaar.
  Kusjes,
  Wildplasser.

  gronk
  gronk
  13/04/2014 - 01:06 01:06

  En het ligt deze keer niet aan de layout, LOL.

  Illuminatus Magnus
  13/04/2014 - 10:50 10:50

  Dat in een poging de joviale win-win-taal die heden ten dage in het liberale deel der maatschappij vigoreert te gebruiken de leesbaarheid in het gedrang gekomen is moet ook ik constateren.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN