More

  RECENTE POSTS

  Reformatorisch Dagblad stimuleert vandalisme

  Wut wat? Hoor ik jullie en masse vragen. Ja, je leest het goed: het Reformatorisch Dagblad stimuleert vandalisme!

  Maar hoe dan? Vragen jullie je natuurlijk nu af. Nou, vrij eenvoudig. Het Reformatorisch Dagblad heeft via de campagnegroep “Gezin in Gevaar” een petitie verspreid tegen een postercampagne van pakkenfabriek SuitSupply waarop twee zoenende mannen te zien waren. Want dat trekken ze in gereformeerd Nederland blijkbaar niet. Reden voor het Reformatorisch Dagblad om deze petitieflyer te verspreiden waarin men wordt opgeroepen om op de website van “Gezin in Gevaar” de petitie tegen dergelijke reclame-uitingen van SuitSupply te ondertekenen:

  De reclameposters van uw bedrijf SuitSupply wekken toenemend verzet in de samenleving, vooral bij mensen met gezinnen…Dat geldt niet alleen voor de homo-erotische posters die in het bijzonder ergernis hebben opgeroepen, maar ook voor eerdere reclame-uitingen van uw bedrijf. Ik verzoek u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

  Erh, nee. Ik heb een gezin en heb geen enkel probleem met deze reclame-uiting van SuitSupply. En ik heb ook geen probleem met eerdere uitingen van deze pakkenfabrikant. En ik ben er juist van overtuigd dat SuitSupply op deze manier wel degelijk maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Juist door homoseksualiteit als iets normaals te bestempelen en niet als iets dat vies, raar of walgelijk is. Hulde voor SuitSupply.

  Juist de opstelling van het Reformatorisch Dagblad zorgt voor minder tolerantie en bijvoorbeeld dat er 30 abri’s ingegooid worden. Zit je dan met je goeie gedrag in de kerk, maar ondertussen wel vandalisme stimuleren. Dat een bepaalde bevolkingsgroep niet in je strenggelovige straatje past, betekent niet dat je ze dan maar uit de maatschappij dient te verwijderen.

  Overigens is het Reformatorisch Dagblad niet de enige godvrezende organisatie die moeite heeft met de posters van SuitSupply. Ook de katholiek conservatieve knuppelclub Civitas Christiana (ZWARTE PIET MOT BLAIVE!!!!!) heeft geprotesteerd tegen de posters van SuitSupply. Alleen wilde niemand de protestposters (de betwiste poster maar dan met een rood kruis over de hoofden van de zoenende mannen heen) drukken:

  Vier drukkerijen weigerden een poster van Civitas Christiana te drukken, waarop een kruisje door de twee zoenende mannen staat. Dit geeft iets aan van de intolerantie tegenover christenen.

  Aldus Hugo Bos (LOL!) van Civitas Christiana. Mooi man; intolerantie richting homo’s is helemaal te gek, maar zodra een drukker niet aan deze intolerantie mee wil werken, is het prompt intolerantie tegenover christenen. Maar het zijn wel een stelletje mietjes bij Civitas Christiana hoor, want ze laten zich zonder pardon wegjagen door een handvol potten en nichten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/03/2018 - 15:50 15:50

  Want god is liefde….

  Broeder Bolognese
  27/03/2018 - 16:18 16:18

  Oh jee, radicaliserende Gristenen. Eens kijken of de Islambashers in mijn omgeving nu ook ineens op hun achterste poten staan.

  Monade
  27/03/2018 - 16:31 16:31

  En ik ben er juist van overtuigd dat SuitSupply op deze manier wel degelijk maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Juist door homoseksualiteit als iets normaals te bestempelen en niet als iets dat vies, raar of walgelijk is.

  En door te proberen eraan te verdienen. Misschien hoor ik daarom de aktievisten (m/v/*) van ArteenkelBij1 hier niet over.

  /Of ze liggen nog te stinken in hun bed. Dat kan ook.

  Weirdoinventor
  Lid
  27/03/2018 - 19:19 19:19

  Waar staat de tegenpetitie?

  Møhammed Said al Sahaf
  27/03/2018 - 19:59 19:59

  “Het Reformatorisch Dagblad heeft via de campagnegroep “Gezin in Gevaar” een petitie verspreid tegen een postercampagne van pakkenfabriek SuitSupply”

  Het is toch echt andersom, die campagnegroep heeft via het distributiekanaal van refdag die petitie verspreid, gewoon een advertentie van een actiegroepje waar harde pegels voor gelapt zijn.
  En hoe je vandalisme met terugwerkende kracht pleegt zou ik graag even uitgelegd krijgen, ik zie daar wel wat leuke mogelijkheden.

  Roel Zwaar
  Lid
  27/03/2018 - 22:05 22:05

  Ik heb nog geen reactie gehoord van Geert of Thierry dus het raakt kennelijk onderbuikend Nederland nog niet.

  Roel Zwaar
  Lid
  27/03/2018 - 22:08 22:08

  En overigens een uitstekend onderwerp om eindelijk weer eens een vette FotoFuck(Goede)Vrijdag op te starten, godverdomme!

  Bismarck
  27/03/2018 - 23:58 23:58

  Het RD wil gewoon graag dat Nederland meer als Rusland en Verenigde Arabische Emiraten wordt:
  “De foto’s zijn de afgelopen weken opgehangen in bijna honderd winkels in 22 landen waar Suitsupply actief is. Alleen in Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten worden de posters niet verspreid.”

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Bismarck
  28/03/2018 - 07:24 07:24

  Dan weten we dus meteen wie de stenengooiers zijn: Russen en Emirates klanten.

  Lijkt me wel interessant om een kaartje te zien van de vernielingen, om te kijken wat door het hele land betekent: “in Overvecht maar ook in de schilderswijk”, ” in Barneveld maar ook op Urk” of “in Maastricht maar ook in Almere”. Ik zet eerlijk gezegd toch vooral op het eerste in.

  Bismarck
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  28/03/2018 - 15:28 15:28

  Ik durf wel een WTFBBQ-pakket te verwedden dat deze posters in Urk noch Barneveld überhaupt hebben gehangen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN