More

  RECENTE POSTS

  Marjorie Taylor Greene was Beat by Dr. Dre

  Het is weer lol in het Capitool, dit keer geen wilden die de Veep willen ophangen, neen, de kanker van het Congres (dixit Mitch McConnell), te weten Marjorie Taylor Greene kreeg even enorm het (juridische) deksel op de neus.

  MTG mikte een campagnevideo online onder het motto “They can’t stop what’s coming” met daarin Still D.R.E. van Dr. Dre en Snoop. En die houden van heel veel dingen, maar niet dat hun muziek misbruikt wordt door rechts-extremisten. Dus heeft Dreetje even z’n bef gebeld en die tijpte een puik stukje tekst naar Marjo:

  “One might expect that, as a member of Congress, you would have a passing familiarity with the laws of our country. It’s possible, though, that laws governing intellectual property are a little too arcane and insufficiently populist for you to really have spent much time on,”

  Ja, daar mag wel even een beetje ijs op. Hier de gewraakte video, hier de brief van de advocaten en hieronder de klassieker:

  4.2 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/01/2023 - 15:40 15:40

  Altijd weer verbazingwekkend hoe de GOP aan de ene kant bakken met geld heeft (geschonken door bv de wapen- en olie industrie) en andere andere kant maar geen fatsoenlijke juristen kan vinden om dit soort simpele fuck-ups te voorkomen. Waarschijnlijk gaan ze ervan uit dat hun achterban dermate dom is dat het toch niet uitmaakt wat ze zeggen of doen. Als het maar aandacht trekt. Zelfs deze aanpak van een overduidelijke schending van auteursrechten gaan ze gewoon spinnen als een aanval van de linkse kliek.
  Schreeuw gewoon keihard dat de communisten je monddood proberen te maken en je wint er weer een paar rechtse sukkels bij.

  barq
  Lid
  11/01/2023 - 17:10 17:10

  Fascisten zijn ‘t. Nazis, allemaal.

  Merv
  Merv
  12/01/2023 - 21:42 21:42

  Leuk, mooie vondst. LOLGOP dus.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN