More

  RECENTE POSTS

  Vrouw komt er achter dat water nat is

  Voor veel mensen is het blijkbaar ingewikkeld om te begrijpen wat de term Low Cost Carrier betekent.

  Immers, wanneer je voor een grijpstuiver naar een stad als Rome wil vliegen is de verwachting dat wanneer je vlucht geannuleerd wordt, je dezelfde service krijgt als een Platinum Ultimate Member bij Flying Blue van moedermaatschappij KLM op zijn minst naïef te noemen.

  Zo ook het geval bij Judith en haar gezin. Na een fijne stedentrip in Rome kreeg ze vlak voor haar terugvlucht te horen dat haar vlucht was gecanceld. Nu is het al even bekend dat Transavia wegens late levering van nieuwe toestellen aan het schrappen is in haar geboekte vluchten, dus als een verrassing had het eigenlijk niet kunnen komen.

  Uiteindelijk heeft Judith haar terugvlucht zelf moeten regelen, inclusief reis van luchthaven naar huis. Gelukkig voor Judith zijn de rechten van reizigers tegenwoordig prima geregeld en kan ze alle kosten terugkrijgen, inclusief een behoorlijke compensatie. Maar Judith is vooral verrast door het gebrek aan service aan de kant van Transavia.

  En daar zijn wij dan weer door verrast. Is Judith ook verrast dat Conimex producten niet lekker blijkt te zijn? Dat Heinekenbier niet te hakken is? Dat er opmerkelijk weinig kaviaar in de schappen bij de Lidl ligt? Dat de recepten op forkyou.nl geen recepten blijken te zijn, maar sneue boodschappenlijstjes? Nu ja, enzovoorts enzovoorts. Mochten er nog andere zaken zijn waarvan jullie denken dat het Judith zal verrassen, plemp ze dan hieronder in de reacties.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  17/05/2023 - 12:12 12:12

  Djayvangelo weer niet nieuwe ceo Unilever

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  17/05/2023 - 12:13 12:13

  Aldi blijkt geen in-house traiteur te hebben

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  17/05/2023 - 15:38 15:38

  Jan Roos coherent

  Apekut
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  17/05/2023 - 16:32 16:32

  Heleen van Royen gekleed

  Apekut
  Lid
  17/05/2023 - 16:31 16:31

  Ik denk met weemoed terug aan die keer dat mijn (Transavia overigens) vlucht niet kon opstijgen vanaf Rome omdat de bagagekarretjes bestuurd werden door een Italiaan die met een dusdanige vaart op het vliegtuig was ingereden dat deze voorlopig niet meer mocht vliegen.
  Maar nu heb ik natuurlijk vliegschaamte dus zou ik dat nooit meer doen…

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Apekut
  17/05/2023 - 20:53 20:53

  Voila valies?

  Bismarck
  18/05/2023 - 00:28 00:28

  En toch. Als je een pot pindakaas koopt, verwacht je ook een pot pindakaas te krijgen? En niet dat er na afrekenen achter de Aldi-kassa een winkelmedewerker je de pot afpakt en zegt, “Ja sorry de leveringen liggen wat achter, dus je kunt misschien op internet een tegoedbon vinden om overmorgen alsnog pot jam op te komen halen”. Waarom dan anders bij een vlucht van Rome naar Shipden op datum en tijd x, als dat precies is wat je hebt gekocht?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN