More

  RECENTE POSTS

  RC testlab: de Walter Wallet

  Een tijdje terug kregen wij de gelegenheid om de Walter Wallet uit te proberen. Dat hebben we dan ook direct gedaan. De wat? Walter Wallet. Dat is een portemonnee voor hipsters, maar dan een nieuwe variant, waarmee je pasjes niet geskimd kunnen worden. Dat moet je namelijk niet willen.

  Walter Wallet
  Vers van de pers

  De Walter Wallet is er in verschillende soorten, maar wij van den Retenkoels kregen de aluminiumvariant en mochten zelfs een inscriptie kiezen. Gaaf. Hij kwam aan in een chic doosje en alles, net pakjesavond.

  Hoe werkt ie?

  Het is eigenlijk heel simpel. Kies je zes favoriete pasjes uit en schuif die er met wat kracht in. Als je niet genoeg kracht gebruikt, gaan ze er namelijk niet in en daar liepen we in eerste instantie dan ook tegenaan. In zoverre dat we zelfs de gebruiksaanwijzing er eventjes bij moesten pakken. Voor een portemonnee, ja. Sad. Maar het is goed gekomen; de Walter Wallet is officieel in gebruik.

  Walter Wallet

  Om je pasjes te pakken te krijgen, geef je ze gewoon een zetje aan de onderkant en dan komen ze er in een trappetje uit. Tenminste, dat wordt geadverteerd. In de realiteit schuif je gewoon ál je pasjes er tegelijk uit, maar ongeskimd, en dat is waar het om gaat.

  Geld

  Een portemonnee is natuurlijk bedoel om geld in te stoppen, maar muntjes zijn lame, vanwege redenen. Muntjes stop je maar in je broekzak of zo en als je wilt parkeren, moet je maar ParkMobile nemen. We gaan daarom alleen voor briefgeld in deze portemonnee. Daar is ook een vakje voor in de Walter Wallet. Kwestie van je briefjes twee keer vouwen en erin moffelen, kind kan de was doen. De wallet is lekker compact, daar zijn we een voorstander van. Het is sowieso niet meer hip om nog met zo’n stinkend monsterding van leer in je broekzak rond te sjouwen, dat weet iedereen.

  Walter Wallet
  Vintageheid na drie weken gebruik.

  Deze versie van de Walter Wallet krijgt wel tamelijk snel een nogal… vintage look. Vintage schijnt dan weer hip te zijn, maar voor mensen die graag een onbeschadigde portemonnee bij zich hebben, kan dit een minor drawback zijn. Wel zullen we bekennen dat het bijgeleverde onderhoudssetje in die drie weken nul keer gebruikt is, dus wellicht komt het daardoor.

  Er zijn natuurlijk ook andere versies van andere materialen, maar daarvan weten we de hufterproofheid niet. Onze conclusie over deze Walter Wallet is dat hij niet helemaal vlekkeloos werkt, maar wel doet wat ie moet doen. Het feit dat je je portemonnee kunt personaliseren middels een inscriptie is een leuke touch.

  Testpanel: Ome Mc & Terra Incognito

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  06/06/2017 - 16:18 16:18

  ObTip: een blikken sigarendoosje werkt net zo goed.

  Testpanel: Ome Mc & Terra Incognito

  Zijn er dan nog andere redactieleden overgebleven?

  Toralroir
  Toralroir
  Gast
  Antwoord aan  Monade
  06/06/2017 - 20:31 20:31

  Retecool is uitgestorven

  Wtrdk
  Lid
  06/06/2017 - 16:39 16:39

  Dus eigenlijk is het gewoon deze https://www.secrid.com/ , die ik al 2 jaar naar volle tevredenheid gebruik maar dan lelijkerder?

  Kees Koedood
  Kees Koedood
  Gast
  Antwoord aan  Wtrdk
  07/06/2017 - 08:15 08:15

  Dus eigenlijk is het gewoon deze http://www.castelijnenbeerens.com/nl-nl/portemonnees-en-pasjeshouders#c0=portemonnees-en-pasjeshouders&sort=new&fac_unf=serie , die ik al lang naar volle tevredenheid gebruik, maar dan niet van soepel leer en flexibel, maar hard, van metaal en godvergeten afgrijselijk lelijk? (Ja de nieuwe varianten hebben allemaal RFID bescherming)

  Microzot
  Microzot
  Gast
  06/06/2017 - 23:50 23:50

  Walter Wallet..
  Het vertrouwen komt je tegemoet..
  comment image

  Microzot
  Microzot
  Gast
  06/06/2017 - 23:54 23:54

  Ik vouw,plak en knip Walter Wallets zelf met wat aluhoedjesfolie en kekke plakband wat uithard.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  07/06/2017 - 09:50 09:50

  Hoe weten jullie dat het werkt? Ik kan ook wel een stuk aluminium op de markt brengen en zeggen dat het skim-proof is.

  Weirdoinventor
  Lid
  07/06/2017 - 12:10 12:10

  Lijkt mij nogal onpraktisch, persoonlijk. Je pas wordt meestal pas in de automaat geskimt, en als je die hele aluminium bak naar binnen duwt weet ik wel wat de automaat daarvan vindt. Het ruimt op shout of order.

  Ik ben ook niet onder de indruk van een portemonnee met een bijgeleverd onderhoudssetje dat je blijkbaar vaker dan eens in de drie weken moet gebruiken, en al helemaal niet als die portemonnee eigenlijk gewoon een blok metaal is, dat toch redelijk houdbaar zou moeten zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN