Je kent ze vast wel, van die wateraangedreven flyboards, waarmee je gigantisch hard op je muil kunt gaan, maar waarmee je ook briljante selfies kunt maken.

Bij de fabrikant van die dingen, Zapata Racing, jeukte het blijkbaar dat je nog steeds een soort van verbonden bent met het wateroppervlak doormiddel van een enorme buis waarmee je het water op kunt zuigen. Tijd om het lab in te duiken om vervolgens een nieuw product op de markt brengen: Flyboard® Air. Het ding is  nog ernstig in de prototype fase, maar de eerste testvluchten zijn gedaan en het ziet er veelbelovend uit. Uiteindelijk belooft Zapata Racing dat je autonoom 3 kilometer hoog moet kunnen komen met het apparaat en een topsnelheid van 150 kilometer per uur kunt halen. Daar heb je wel helaas maar heel even voor, want in het beste geval kun je 10 minuten spelen voor de boel weer bijgetankt moet worden.

Nu maar hopen dat deze dingen geen hype gaan worden, want waar het normale Flyboard al niet het stilste apparaat op aarde was, lijkt het bij het Flyboard® Air wel of je onder de kaagbaan woont. Straalmotoren staan er nou eenmaal niet om bekend dat ze heel stil opereren.

Ons van de retecool zijn gek op gadgets, zoals een analog kladblok waarvan de krabbels direct op je telefoon of tablet terecht komen. Of een doe-het-zelf toastjes uit de hel, gewoon omdat het kan! Meer gadgets? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Flup
Flup
Gast
12/04/2016 - 20:51 20:51

Gaaf! Ik geef het 5 maanden voordat dit met 200km per uur door een bergpas suist met een Red Bull stickert op de zijkant.