De Nederlandse Blogsfeer is aan het vergrijzen. Vandaag pas bereikte ons via PostNL het bericht dat kladblog kassie-wijlen is. Kladblog was bijvoorbeeld  in 2007 samen met uw eigen favoriete margeblog, de Roze Buren, Spunk, en andere blogs kandidaat voor de Dutch Bloggies. Zij wonnen in de categorie vormgeving, waar de buren van Sargasso overigens een mening over hadden.

Bij kladblog hadden ze een voorkeur voor plaatjes (NSFW) van mooie vrouwen met weinig of geen kleren aan, filmpjes over van alles, verwarrende terminologie (een linktip heet daar bijvoorbeeld een linkdump), links vanaf voornamelijk pornosites, meer NSFW-filmpjes en in totaal hebben ze daar zo’n 12 jaar een stukje van het internet mee gevuld. Mooie run, mannen! Zoals we dat hier zeggen: RIP voor de nabestaanden en sterkte voor de overledenen, hoewel dat in dit geval een stuk toepasselijker is dan in de normale context. Mochten jullie het nou niet kunnen laten en nog één update willen doen, voeg jezelf dan even aan deze In Memoriam-pagina toe. (WIE STAAN DAAR?!)

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Bas TaartCharlietoffertBoris Kwast Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Boris Kwast
Boris Kwast

worstkaasscenarieau FTW!

Charlietoffert
Charlietoffert

There can only be 1!

Bas Taart
Actief baasje

Owen Meany van WorstKaas is alweer jaren tattoo-artiest. Heeft zijn eigen toko inmiddels en mij voorzien van meerdere plakplaatjes.