More

  RECENTE POSTS

  RC Dodenherdenking – Kladblog

  De Nederlandse Blogsfeer is aan het vergrijzen. Vandaag pas bereikte ons via PostNL het bericht dat kladblog kassie-wijlen is. Kladblog was bijvoorbeeld  in 2007 samen met uw eigen favoriete margeblog, de Roze Buren, Spunk, en andere blogs kandidaat voor de Dutch Bloggies. Zij wonnen in de categorie vormgeving, waar de buren van Sargasso overigens een mening over hadden.

  Bij kladblog hadden ze een voorkeur voor plaatjes (NSFW) van mooie vrouwen met weinig of geen kleren aan, filmpjes over van alles, verwarrende terminologie (een linktip heet daar bijvoorbeeld een linkdump), links vanaf voornamelijk pornosites, meer NSFW-filmpjes en in totaal hebben ze daar zo’n 12 jaar een stukje van het internet mee gevuld. Mooie run, mannen! Zoals we dat hier zeggen: RIP voor de nabestaanden en sterkte voor de overledenen, hoewel dat in dit geval een stuk toepasselijker is dan in de normale context. Mochten jullie het nou niet kunnen laten en nog één update willen doen, voeg jezelf dan even aan deze In Memoriam-pagina toe. (WIE STAAN DAAR?!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Boris Kwast
  Boris Kwast
  14/07/2015 - 23:46 23:46

  worstkaasscenarieau FTW!

  Charlietoffert
  15/07/2015 - 00:25 00:25

  There can only be 1!

  Bas Taart
  Lid
  15/07/2015 - 06:42 06:42

  Owen Meany van WorstKaas is alweer jaren tattoo-artiest. Heeft zijn eigen toko inmiddels en mij voorzien van meerdere plakplaatjes.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN