More

  RECENTE POSTS

  PVV: Keiharde Kamervragen, KUT!

  Naar aanleiding van een reeks gewelddadige incidenten in het Brabantse verkeersleven waarbij gebruik werd gemaakt van enigszins onorthodoxe gereedschappen voor zover het het vervangen van een lekke band betreft, heeft de PVV aangekondigd kamervragen te gaan stellen.

  “De huidige politieke elite negeert de verkeersveiligheid van de gewone Brabantse man en vrouw, de gewone Dennis en Cherelle, en geeft ruim baan het verwerpelijke tuig dat een soort stortvloed, een tsunami van verkeersgeweld over onze wegen uitstort. Het begint in Maaskant, breidt zich uit via de Fata Morgana en Eindhoven en voor je het weet lopen er hele volksstammen met breekijzers te zwaaien in Venlo. Als het aan Mark en zijn vriendjes Diederik en Hans ligt, liggen straks uw ouders, uw kinderen met bloedende hoofdwonden in de Bermen van Brabant. Maar wij zeggen ‘genoeg is genoeg’. Alle Maaskanters terug naar Maaskantje. Wilt u meer of minder koevoeten?”

   

  Hoewel de precieze bewoording van de vragen nog niet bekend gemaakt is, heeft uw eigen Retecool alvast een eerste versie van de in te dienen kamervragen weten te bemachtigen.


  Vragen van de leden De Graaf, Beertema en Wilders (allen PVV) aan de Minister van Infrastructuur en Milieu over de berichten ‘Verkeersruzie Eindhoven escaleert: man slaat met koevoet en bedreigt Helmonder met de dood’ en ‘Zes arrestaties na massale vechtpartij afrit A59 naar Efteling: vrouw met koevoet geslagen

  1
  Bent u op de hoogte van de berichten ‘Verkeersruzie Eindhoven escaleert: man slaat met koevoet en bedreigt Helmonder met de dood’ en ‘Zes arrestaties na massale vechtpartij afrit A59 naar Efteling: vrouw met koevoet geslagen’?

  2
  Is er volgens het kabinet sprake van een verontrustend verband tussen de twee koevoetincidenten en de Maaskantisering van Brabant?

  3
  Kunt u garanderen dat genoemde Maaskantisering in de rest van Nederland niet speelt en zo ja, waar baseert u dat dan op?

  4
  Wordt Maaskantisering van het verkeersgedrag sowieso gemonitord in Nederland en zo neen, waarom niet?

  In een persbericht parallel aan dit nieuws kondigt SBS6 overigens aan onderhandelingen te voeren over een TV-format waarin deze incidenten centraal staan. Over de titel van dit programma wilde de zender nog niets kwijt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  28/08/2015 - 17:41 17:41

  ,Voorzitter, dit land kent accijnzen op benzine en diesel, parkeervergunningen en een hondenbelasting, had een vliegtax en heeft een verpakkingstax, waarom dan niet een breekijzerbelasting? Een koevoeten-tax. Gewoon één keer per jaar een vergunning halen en dan meteen even aftikken. Duizend euro per jaar lijkt me een mooi bedrag. Zo gaan we eindelijk eens iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost. Ik zou zeggen: de vervuiler betaalt. Mijn vraag: is het kabinet bereid een breekijzerbelasting in te voeren?”

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Xloph
  28/08/2015 - 18:10 18:10

  U betaalt zelfs BTW over uw benzine-accijns waarde burger Xloph, only in the Netherlands….

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Xloph
  29/08/2015 - 15:52 15:52

  SBS dient alvast een protest in. Niet vanwege de belasting maar vanwege het onjuist gebruik van een titel van een van hun meest legendarische programma’s. Ene Pieter komt in contanten de altijd redelijke vergoeding hiervoor opeisen zodat u het niet hoeft over te maken.

  Rennab
  Rennab
  29/08/2015 - 09:04 09:04

  ‘de 25 meest schokkende koevoet momenten’ is het geworden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN