More

  RECENTE POSTS

  Operatie Libero kan wel een digitaal kontje gebruiken

  Een op feiten gebaseerd tegengeluid” in “populistische discussies” op internet. Nadat zelfs een aantal van de meest progressieve redactieleden lachend van de grond waren geveegd realiseerden we ons dat het toch zo gek allemaal niet is.

  Iedereen herinnert zich nog wel de eerste voorzichtige comment op een weblog, IRC, Usenet. Waarna je na drie dagen naakt rillend en koud tussen de pizza en bierblikjes wakker werd… En als een nieuw mens de wereld in ging. Dus waarom zouden mensen van seniorweb dat niet mogen? En nu komt het: wij gaan ze helpen! Fotofuck of comment je beste tips voor de mensen van Operatie Libero.

  Om je een beetje op weg te helpen is hier de link naar de lijst Kreten en Uitspraken die u al lang niet meer gebruikt, het weblogwoordenboek van IJsqueen, en het ‘gewone’ woorden overzicht. Tevens hebben wij voor u, exclusief, wat inzichten in de hulpbehoevenden in kwestie.

  Wie is Operatie Libero?

  Voorman Olaf Paulus van Pauwvliet lijkt zich ter dege te beseffen dat de beste kans voor de ‘operatie’ geen avondje in een oud schoolgebouw is, maar de aandacht van de aanwezige media. De aandacht voor AT5 en Parool overstemt op die eerste dag dan ook die voor de reaguurpanelen waar het om zou gaan.

  Ook laat iemand zich ontvallen dat de woordenlijst bij de handleiding “misschien niet de handigste opzet” is. De oplettende lezer ontdekt er dan ook direct een fout in.

  Een avondje actievoeren lijkt zo vooral op een avondje safari naar de reaguurder. Als iets pijnlijk duidelijk wordt dan is het wel dat je ook als links-progressieve aanstormend reaguurder gewoon websites kunt bezoeken en kunt reageren. Rechtsextremistische Schattige websitebeheerders die het hele kantoor aan de Plantage Middenlaan zouden kunnen blokkeren laten de actievoerders gretig toe. Juist op internet is de kloof vaak maar enkele muisklikken breed. Maar toch lijkt het er op alsof enkele van de aangemonsterde actievoerders enkele van Nederland’s grootste websites pas nu als een curieuze exotische schat ontdekken.

  Dat moet natuurlijk anders, je hebt nog maar twee weken Paulus! Chop! Chop! Tijd voor de Retecool-reaguurders om de beste tips hier in de comments te linkdumpen. En denk er aan: l’enfer c’est les reaguurdres.

  Ter inspiratie: alvast wat tips over belangrijke zaken op internet

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  02/03/2017 - 14:13 14:13

  Voor het geval ze het zelf niet al aangeven, twee tips: Maak niet teveel grappen, dan word je al snel niet serieus genomen en gebruik geen/niet teveel dure woorden, want dan word je als elitair gezien (onder de onderbuikers is dat laatste echt een doodzonde).

  Bismarck
  02/03/2017 - 15:46 15:46
  Paul - Brildragers United
  Antwoord aan  Bismarck
  02/03/2017 - 16:58 16:58

  Taalnasi for life!

  Horrorneefje
  Lid
  02/03/2017 - 22:51 22:51

  Hallo, ik ben van Operatie Libido. Valt hier nog wat te neuken, en zo ja, hoe laat?

  /zoiets?

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  03/03/2017 - 07:40 07:40

  Als ze de dieren maar met rust laten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN