More

  RECENTE POSTS

  Ook de beste wensen!

  Zooo, dat was het nieuwjaarsfeestje wel. Alvorens IWIH begint te oreren, wil hij jullie lezers van RC en IWIH allereerst een heerschend, stampend, rockend en waanzinnig 2017 toe wensen. En o’ ja nog een tip: groene sinas is niet alleen maar sinas.
  IWIH hoopt natuurlijk net als de rest dat we wat respectvoller met elkaar om zullen gaan, maar dan écht. Probeer eens een klein beetje begrip op te brengen voor de ander. De vluchteling die een permanente verblijfsvergunning heeft gekregen, en dus op jouw zak gaat teren in Nederland, gaat natuurlijk vroeg of laat de hele boel een keer opblazen hier. Maar vraag eens een keer aan de beste man of jij hem kunt helpen met het aansluiten van zijn splinternieuwe Miele wasmachine van de staat en vraag tussen neus en lippen door eens waarom hij eigenlijk naar het paradijs gekomen is en wat hij daar allemaal voor achter heeft moeten laten. Grote kans dat er naast de hoofdprijs die hij hier gewonnen heeft, ook nog wel iets van leed schuil gaat zoals kinderen achter moeten laten, vrouw verloren of iets anders kleins.

  Mensen die roepen dat iedere vluchteling een gelukszoeker is, is met name bang dat hij of zij een klein beetje zal moeten delen van zijn eigen geluk. Want als er meer mensen op 1 hoop geluk terecht komen, dan wordt de spoeling natuurlijk al snel erg dun. IWIH gelooft vooral dat je erg rijk bent, wanneer je het laatste kleine beetje wat je bezit nog wilt delen met degenen die echt helemaal niets hebben.

  Verder is het natuurlijk erg makkelijk om te roepen dat alle buitenlanders criminelen zijn. Sterker nog, de kleine hoax over zwanen is misschien wel de reden dat IWIH nu af en toe RC mag vervuilen met wat onzin. Zonder de zwanen, was ome MC nooit zo boos geweest en waren we waarschijnlijk niet in gesprek geraakt. Maar als je iets leest, vraag je dan in fucking vredesnaam af wat de bron is. Iedere malloot, zoals bijvoorbeeld op DDS, kan een waarheid, wel of niet gebeurd, de wereld in slingeren en een complete hetze veroorzaken tegen mensen die zich van geen kwaad bewust zijn. IWIH plakt tegenwoordig ook gewoon het stempeltje xenofoob op dit soort ongefundeerde idioten. Als jij bij voorbaat al een hekel hebt aan moslims, zonder de personen ooit te hebben gezien of gesproken, ben je voor IWIH gewoon een islamofoob. Boze reacties graag in de comments hieronder.

  Het pesten van de gewone boerenlul kan misschien ook nog wel wat minder in 2017 op het wereldwijde web. Natuurlijk is het ontzettend leuk als iemand tijdens dansles, zijn evenwicht verliest en precies zijn handen vol in de decolleté van de danslerares duikt, maar hoever moet je zo’n beginnend danser blijven afbranden? 1 keer, een paar keer, net zolang totdat hij het dansen helemaal opgeeft of tot het moment dat moeders hem op zolder vrolijk bungelend op de maat van de muziek aan een draagbalk van de zolder vindt?

  Dan nog even een advies. voor alle zichzelf interessant benoemde bloggers zoals IWIH. Stop met succeshaat. Je maakt jezelf compleet belachelijk. Door de beweren dat een Bart Nijman, Bert Brussen, Bas Taart of op mijn part Gerard Joling niets kan en tot de rechtse gordeljournalistiek behoort, frustreer je voornamelijk jezelf. Als je echt vindt dat deze mensen niet kunnen schrijven, ben je zelf wel een ontzettend tobberd, wanneer je hier dan niet boven uitsteekt. Een voetveeg schrijven, die vervolgens geen hond leest, verlaagt je bloeddruk op de lange duur nauwelijks, sterker nog: het bevestigt nogmaals hoe weinig dat jij er zelf van terecht brengt.

  Rest mij alleen nog even iets te zeggen over de andersdenkenden in de maatschappij. Oordeel niet te snel mensen die in een God, Allah, Politiek, tuinkabouters of een tweede aarde geloven. Het zijn ook gewoon mensen, met weliswaar een iets andere visie, maar het blijven mensen die net als wij op zoek zijn naar de of een zin in het leven. Tot nu toe heeft de wetenschap slechts antwoord gegeven op de vraag hoe het leven is ontstaan. Op de vraag waarom we leven, waarom mensen het verschil kennen tussen goed en kwaad of waarom we ons zo rot voelen als we de buurvrouw van de fiets lazeren, heeft de wetenschap volgens IWIH nog steeds geen pasklaar antwoord.

  Zo en nu gaat IWH eerst de katholieken in de straat opjagen met zijn restant vuurwerk van gisteren. Minder verspilling!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN