More

  RECENTE POSTS

  Officier van Justitie heeft WEER poep in z’n ogen

  Ezels. Die stoten zich in het gemeen niet tweemaal aan dezelfde steen. Officieren van Justitie bij de CVOM daarentegen? We berichtten u 19 augustus over de OvJ bij de CVOM in Utrecht (die alle boetezaken afhandelen). Die had in reactie op een beroep tegen een roodlichtboete geroepen dat het ongegrond was, want het was evident dat betrokkene te hard gereden had.

  Wij natuurlijk hard lachen, u ook en weer over tot de orde van de dag. Maar de CVOM leest blijkbaar ook Retecool, dus dikke paniek daar. Want we kregen deze week van Boetecontrole het herverbeterde vervolg op het eerdere knutselwerkje.

  Even om het geheugen op te frissen, het ging dus om een “door rood licht” rijden boete en de Officier deed dit:

  beslissingofficiervanjustitie
  “Auw”

  Inmiddels is al beroep bij de kantonrechter ingesteld door Boetecontrole, maar dat geeft de Officier nog wel de kans om in tweede instantie een beslissing te herzien. En van die bevoegdheid is nu gebruik gemaakt. En wat ze vervolgens doen zal u inmiddels niet meer mogen verbazen.

  Allereerst komt een brief gedateerd 26 augustus 2016 pas aan op 15 september 2016, daarnaast moet u even in het achterhoofd houden dat nog -geen- inhoudelijke gronden ingediend waren, het procesdossier was nog niet verstrekt, dus inhoudelijk vallen er geen gronden te behandelen. Ja? Mooi. Zoek de (nieuwe) fout (spoileralert: rood onderstreept):

  herziene beslissing officier van justitie

  Dus in plaats van beslissen op niet ingediende gronden over de -verkeerde- boete, beslissen ze nu soort van op de juiste soort boete maar ook nu weer op niet ingediende gronden.

  Retecool Juridisch heeft al geinformeerd of het mogelijk is dat er opnames gemaakt mogen worden in de rechtzaal als dit bij de Rechtbank komt. Want Retevisie moet ook een programma met olo-filmpjes natuurlijk.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  rubbw, professionele onruststokert
  23/09/2016 - 16:10 16:10

  Fijn topicplaatje! 🙂

  bla
  bla
  23/09/2016 - 20:50 20:50

  Wat je noemt een rectumficatie…

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  24/09/2016 - 22:59 22:59

  [quote]Inmiddels is al beroep bij de kantonrechter ingesteld door Boetecontrole[/quote]

  en verderop:

  [quote]Retecool Juridisch heeft al geinformeerd of het mogelijk is dat er opnames gemaakt mogen worden in de rechtzaal als dit bij de Rechtbank komt.[/quote]

  Ik hoop maar dat jullie straks in dezelfde rechtSzaal zitten als de rechter 😉

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN