More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Winter on fire

  “Winter on Fire” (2015) is een indrukwekkende, filmische kroniek van de gespannen maar ook inspirerende gebeurtenissen op de Kievse Maidan (Onafhankelijkheidsplein) gedurende 93 dagen in 2013 en 2014.

  Genomineerd voor de Amerikaanse Oscar in 2016 in de categorie Beste Documentaire en toegelaten tot het programma van de internationale filmfestivals van Venetië en Toronto, Winter on Fire is een co-productie van de Verenigde Staten, Oekraïne en Groot-Brittannië door Netflix. Na veel lovende vertoningen en recenties in het buitenland, komt deze film van regisseur Evgeny Afineevsky eindelijk naar Nederland. Winter on Fire wordt gepresenteerd door filmregisseur Evgeny Afineevsky. Aansluitend aan de filmvertoning vindt er een discussie met de regisseur plaats, met deelname van het publiek

  image002
  Deze bijzondere filmpremière biedt ook een podium voor kennismaking, uitwisseling en vraagstelling over de Oekraïense cinema, over Oekraïne en het associatieverdrag.
  Om deze film extragratis te kunnen bezichtigen moet je je wel eerst even registreren. Dat doe je voor 24 maart in Den Haag en Amsterdam. En voor 25 maart Groningen

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN