More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Voetballen

  Zoals jullie ongetwijfeld wel weten zijn wij hier iet echt heel erg fan van het spelletje dat men voetballen noemt.

  Met een EK of WK willen we nog wel eens de treurbuis aanjassen, maar verder zal het ons werkelijk aan de goddelijke derrière oxideren of er gevoetbald wordt, wanneer er gevoetbald wordt en helemaal waar er gevoetbald wordt. Maar vandaag maken wij een uitzondering, want zo zijn wij hier bij jullie Retecool dan ook wel weer.

  Maar hoezo dan? Hoor ik jullie weer eens in koor vragen. Nou, heel eenvoudig, een aantal Oekraïners hebben de stoute voetbalschoenen aangetrokken en vragen in voetbaltenue’s  Nederlands eredivisieclubs aan Nederland om op 6 april toch vooral JA te stemmen. Als klap op de vuurpijl doen ze dat overigens gewoon netjes in het Nederlands. En wie zijn wij dan om daar geen gehoor aan te geven. Hieronder de betreffende video. Doel van de site Tak = Ja is om 5000 video’s te verzamelen waarin ze Nederland oproepen JA te stemmen. Dat gaat nog niet heel vlot, maar er zijn inmiddels toch al 154 video’s geproduceerd.

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN