More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Subsidie is altijd handig voor je eigen agenda

  Vereniging Vrede en Recht van Peter Vlug uit Apeldoorn zag zijn kans schoon toen er bekend werd gemaakt dat er 2 miljoen euro beschikbaar was voor het voeren van referendum gerelateerde campagnes.

  Dat is namelijk gewoon een kwestie van het aangereikte formuliertje op de juiste manier invullen, handtekening op de correcte plek zetten, envelop dichtplakken, opsturen en wachten maar tot de zilvervloot aanlegt. Peter kreeg voor zijn Vereniging Vrede en Recht pardoes €42.000,- toegekend.

  Prompt had Peter een blinde vlek, want campagne voeren begreep hij wel, maar dat die campagne dan wel voor het Oekraïne Referendum bedoeld was, is hem blijkbaar even ontschoten:

  Vandaag begon de 58-jarige Peter Vlug met zijn ‘managementteam’ de landelijke campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2017. De grote witte campagnebus reist dankzij tienduizenden euro’s subsidiegeld binnenkort ook naar Zwolle, Lelystad en Apeldoorn

  Slimme jongen die Peter. Eerst €42.000,- euro taxpoet binnen slepen om campagne voor zijn eigen toko te voeren, om vervolgens met een beetje mazzel in de Tweede Kamer terecht te komen, waarna hij uiteraard een stukje wachtgeld naar demense toe gaat zitten opsouperen.

  De zwaar gelovige Peter heeft het namelijk al eens eerder geprobeerd in de politiek, maar zelfs een plekje binnen de Provinciale Staten was hem niet gegund. Nu probeert hij dus om een plekje in de heilige graal van de Nederlandse politiek te bemachtigen, de Tweede Kamer der Staten Generaal. Voor dat stukje wachtgeld hoef je namelijk alleen maar stil te blijven zitten.

  stedentour-gesloten-bus-aanmeldingsformulier
  Busje komt zo.

  Waar wij vooral benieuwd naar zijn is hoe Peter na het referendum zijn subsidiebesteding gaat verantwoorden. Want reken maar dat er heel nauwkeurig (en terecht) gekeken gaat worden hoe het overheidsgeld is besteed aan een voor-, neutraal- of tegen-campagne. Wil je Peter overigens vragen naar zijn ideeën over het uitgeven van subsidiegeld, dan kun je de komende weken hier terecht.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  29/02/2016 - 15:28 15:28

  “waarna hij uiteraard een stukje wachtgeld naar demense toe gaat zitten opsouperen.”
  Je zou denken dat dit een vileine aanval van Reet is, maar Peter Vlug zegt het zelf: Nu koerst hij op een zetel in de Tweede Kamer in Den Haag. “Maar slechts voor 1 volledig seizoen”

  trackback
  29/02/2016 - 21:39 21:39

  […] Roth. In elk geval niet zoals GeenStijl door de partijpolitiek op afstand te volgen. In het item ‘OEKRAÏNE REFERENDUM: SUBSIDIE IS ALTIJD HANDIG VOOR JE EIGEN AGENDA’ hekelt Retecool de […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN