More

  RECENTE POSTS

  OEKRAÏNE REFERENDUM: Pride to say yes!

  Het was gisteravond een dolle boel op de redactie toen bekend werd dat het ‘ja’ kamp nog groter zal worden door de komst van maar liefst drie homo LHBT organisaties die zich gaan inzetten om u er van te overtuigen  ‘ja’ te stemmen.

  Wat voor organisaties? LHBT, want homo zeggen is het nieuwe neger dus moet je het tegenwoordig hebben over LHBT: Lesbisch, Homo, Bisexueel en Transgender. Zoals wij al eerder berichtten is de Oekraïne een godvrezend land waar mannen in jurken de dienst uitmaken en dan is het best lullig als je LHBT hebt. Een ‘nee’-stem komt volgens Martijn Kamphorst, hoofdredacteur van Gay.nl, neer op een stem voor Poetin en dan zullen mensen met LHBT in de Oekraïne alleen maar dieper in de stront geraken. En dat terwijl Poetin zelf overduidelijk last heeft van LHBT. Kamphorst wil een kieswijzer maken waar de focus ligt op mensenrechten en mensen met LHBT. Ook zinspeelt Kamphort op een Gay Pride in Kiev. Nu is de Dnjepr in Kiev behoorlijk breed, dus kunnen ze daar veilig staan te springen op hun bootjes. Hoe meer ‘ja’ stemmers hoe meer vreugd! Welkom bij het ‘ja’-kamp, mensen met LHBT!

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  24/02/2016 - 13:33 13:33

  Er is ook sinds 2004 een Association Agreement met Egypte. Dat was me toch gunstig voor de LHBT daar! Idem dito in Tunesië, Turkije, Jordanië etc. etc.

  Wat een gelul toch. De EU kan een cultuur niet LHBT-lievender maken, dat moet vanuit de cultuur zelf komen. Wat je standpunt over LHBT ook is, het heeft geen sodemieter te maken met het referendum.

  Chubbychaser
  Antwoord aan  wout
  24/02/2016 - 19:48 19:48

  1 ding helpt enorm om een maatschappij beter te maken om minderheden te accepteren: economische ontwikkeling. En daar helpt dit verdrag bij. En Turkije is een slecht voorbeeld, daar is de acceptatie van homo’s uitstekend want economische groei.

  wout
  wout
  Antwoord aan  Chubbychaser
  24/02/2016 - 23:53 23:53

  Volgens mij is de acceptatie van LHBT in Turkije is helemaal niet uitstekend. Er is zelfs een stuk van amnesty over. Meerdere moorden per jaar, eerwraak etc etc. De regelgeving is misschien vrij progressief, maar de Turken zijn voor een groot deel aartsconservatief.

  Het patroon van economische groei en groeiende acceptatie van LHBT geldt voor het Westen van de afgelopen decennia, maar het gaat niet per se op voor de rest van de wereld. Er is een correlatie tussen economische ontwikkeling en de inclusie van minderheden zoals LHBT, maar niet per se een causaal verband. Shining example zijn natuurlijk de steenrijke golfstaatjes. Er zijn ook allerlei andere factoren, en die zijn voor de Oekraïne op het moment niet gunstig (conservatief, religieus).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN