More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne referendum: PostNL, voor al uw politieke propaganda

  PostNL zorgt voor de verspreiding van de stempassen voor het Oekraïne referendum.

  Aangezien PostNL altijd op zoek is naar nieuwe bronnen van inkomsten, heeft ze in haar verspreidingspakket ook de mogelijkheid aangeboden om een bijsluiter met informatie over het referendum toe te voegen. Dat aanbod komt natuurlijk niet geheel uit de lucht vallen, want zelfs de grootste nee-schreeuwert, op Thierry Baudet na, heeft het associatieverdrag niet gelezen. Laat staan de gemiddelde Nederlander. Hoe moet die dan een keuze tussen Ja of Nee maken?

  Goed, wij zijn druk bezig met een Ja-campagne en dat merken we ook aan de stats. Het toch al niet lullige bezoekersaantal op Retecool is inmiddels verviervoudigd en nog steeds stijgende. We kunnen dus wel stellen dat er absoluut interesse is voor informatie over de associatieovereenkomst.

  Maar hoe graag we ook willen dat mensen ja stemmen, het lijkt ons onverstandig dat een bedrijf als PostNL zich actief gaat bemoeien met het binnenslepen van Ja-stemmers. PostNL moet zich gewoon bezig houden met haar kerntaken en niet met het verspreiden van politieke propaganda. Het is immers geen staatsbedrijf meer.

  Volgens PostNL is haar stukje service naar de gemeentes toe volledig gebaseerd op informatie die door de referendum commissie is verstrekt, maar daar denkt het Nee-kamp duidelijk anders over. Ronald van Raak van de SP noemt de samenvatting van de argumenten zelfs tenenkrommend. Maar goed, de SP is altijd tegen, wat er ook gebeurt.

  Helaas hebben wij het politieke pamflet van PostNL nog niet onder ogen gekregen, dus mocht iemand in het bezit zijn van dit stukje politieke propaganda, jullie kennen het mailadres. Op twitter is inmiddels ook al een oproep geplaatst.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  tkteun
  tkteun
  26/03/2016 - 14:36 14:36

  “het lijkt ons onverstandig dat een bedrijf als PostNL zich actief gaat bemoeien met het binnenslepen van Ja-stemmers. PostNL moet zich gewoon bezig houden met haar kerntaken en niet met het verspreiden van politieke propaganda. Het is immers geen staatsbedrijf meer.”

  Niet zoals deze website…

  Bismarck
  26/03/2016 - 21:49 21:49

  Zou het misschien kunnen dat Geenstijlhet nee-kamp, zoals wel vaker, propaganda ziet in wat gewoon neutrale berichtgeving is?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN