More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 9 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup

  ‘Meer dan kwart Nederlanders weet niet van Oekraïne-referendum’

  Meer dan een kwart (27,4 procent) van de Nederlandse kiezers weet nog niet dat er in april een referendum wordt gehouden over het EU-associatieverdrag met Oekraïne.

  Bron: nu.nl

  „Het enige wat van Nederland nu gevraagd wordt, is akkoord te geven op ondersteuning van een groot en kwetsbaar land.”

  Minister Dijsselbloem mengt zich in Oekraïnereferendum

  Op eigen initiatief heeft minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën, PvdA) deze week in een Brusselse hotelkamer een pleidooi geschreven voor een ja-stem voor het referendum over Oekraïne.

  Bron: NRC.nl

  Referendum? Helft jongeren weet van niks

  Opvallend is de onwetendheid van vooral vrouwen en jongeren. Zo is bijna 40 procent van de vrouwen nog niet op de hoogte. Evenmin komt bij nagenoeg de helft van de mensen tussen de 18 en 34 jaar aan wat er op 6 april staat te gebeuren.

  Bron: Trouw.nl

  Oekraïne-referendum: waar blijven die flyers?

  Minister Dijsselbloem publiceerde woensdag een ingezonden stuk in het NRC waarom men vooral ‘ja’ moet stemmen tijdens het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Maar, op de brief van Dijsselbloem en bovenstaande foto na, is er verder weinig te merken van een actieve campagne op straat. “Vanuit het nee-kamp verbaast het me vooral, de initiator GeenPeil. Ik had wel verwacht dat ze all in zouden gaan. Want ze willen vooral het punt maken. En dat het kabinet en alle partijen die voor zijn niet per se heel hard gaan campagne voeren, dat snap ik wel.

  Bron: BNR.nl

  Zelfde aantal stemlokalen tijdens referendum in Bergen

  De gemeente Bergen organiseert het referendum net zo als een gewone verkiezing, dus met hetzelfde aantal stembureaus. (..) Sommige gemeenten hebben daarom aangegeven het aantal stembureaus omwille van de kosten te beperken, omdat zij een lagere opkomst verwachten dan bij reguliere verkiezingen. De gemeente Bergen is dat niet van plan. Het college wil voorkomen dat mensen verder naar een stembureau moeten reizen of langer in de rij moeten staan.

  Bron: Dichtbij.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  10/03/2016 - 15:23 15:23

  Helft jongeren weet van niks.. Wat hebben die jongeren nou aan de toekomst?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN