More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Met zulke Vijanden heb je geen Vrienden nodig

  Thierry Baudet is één van de grote initiators achter het aanstaande Oekraïne Referendum en maakt er geen geheim van dat hij in het nee-kamp zit. Volgens Baudet gaat Nederland namelijk kapot als we niet allemaal gaan stemmen op 6 april.

  Om zijn stelling kracht bij te zetten en Nederland er van te overtuigen om vooral Nee te gaan stemmen, gaat Baudet momenteel het land rond om Nederlanders er van te overtuigen de democratie te redden, maar vooral om NEE te stemmen. Dinsdagavond was Baudet naar Groningen afgereisd om daar zieltjes te winnen voor zijn kamp. TPO redacteur Gertjan Haaijer was daar ook aanwezig en heeft met ontsteltenis zitten luisteren naar de onzin die Baudet daar in het hoge Noorden uitkraamde.

  Ik kan uiteraard een enorm verhaal over het verslag gaan schrijven, maar dat heeft Gertjan Haaijer zelf al gedaan, dus ik denk dat de volgende quote volstaat om de strekking van het verhaal weer te geven:

  Die afkeer van Rusland nu is, aldus Baudet, te vergelijken met het antisemitisme in de jaren dertig van de vorige eeuw. Ik zeg het er maar even bij: dit is letterlijk wat hij zei, er is een zaal vol getuigen. Als Baudet dit meende, en er is geen reden daaraan te twijfelen, zegt dat twee dingen: Baudet heeft een sluitend wereldbeeld waarin Rusland het slachtoffer is, en Baudet heeft een werkelijk onbestaanbaar groot gebrek aan historisch besef.

  ZO! VEEL! OLO! Echt, lees dat stuk, het is het letter voor letter waard. Gertjan Haaijer veegt ongenadig hard de vloer met Baudet aan. Net zoals Sven Kockelmann dat een paar maanden geleden met die andere nee-kamper, Jan “ik weet het eigenlijk allemaal niet zo goed, maar schreeuw zo graag” Roos, ook al eens deed (als je dit interview nog niet gezien hebt, GA KIJKEN! echt, een must-see!). Zie! Met zulke vijanden heb je geen vrienden nodig.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  L B
  L B
  Beheerder
  17/03/2016 - 12:42 12:42

  Ik hoorde net van Baudet dat we een tsunami aan orgaanhandel gaan krijgen als het “JA” wordt. Echt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN