Zo. Nou. Gaat u er maar voor zitten hoor. Wij hebben vandaag een wel hele guitige spreker voor je uitgezocht. Het leukste jongetje van de klas; Pieter Derks, dames en heren.

Wij hebben wer-ke-lijk onze knietje blauw geslagen om de malle grappen van dat kereltje. Zo jong! En dan al grappen maken over zulke zware onderwerpen. Je zou zo een lolly in zijn… Ho wacht! Brekend nieuws op de redactie!

Dames en heren, ons dringende advies om toch vooral ‘ja’ te stemmen bij het komende referendum kunt u maar beter gaan opvolgen! Onze politiek redactrice Desiree Stokkelman komt met wel heel slecht nieuws voor het ‘nee’ kamp. U wordt namelijk dood vermoord als u ‘nee’ stemt!

Het discussiepunt van vandaag is: Ben je bereid te sterven voor je idealen?

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Wie voeren er campagne voor een JA ik wil dit associatieakkoord? | Voorstem.nlWho are actively having a ‘YES I want this association treaty’ campaign? | dutchvote.euBismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Ik ben benieuwd! Het zou de rij bij de supermarkt in mijn buurt wel meteen een stukje korter maken. En als mevrouw ongelijk krijgt, treedt ze dan af als premier (dat was deze toch)?

trackback

[…] retecool.nl […]

trackback

[…] retecool.nl […]